In het restaurant Tablàvins te Knokke ontmoet de Belgisch-Franse keuken een ontspannen, bistro-achtige sfeer in een unieke omgeving. Het restaurant, dat reeds een bewogen geschiedenis achter de kiezen heeft als sterrenrestaurant Jardin, werd zes jaar geleden overgenomen door Geoffrey en Pamela en biedt thans een verrassende culinaire ervaring waar gastronomie en wijn hand in hand gaan. Geoffrey, afkomstig uit de provincie Luik, heeft zijn liefde voor wijn ontwikkeld tijdens een stage in het kader van zijn hotelschoolopleiding. Na meer dan 15 jaar als sommelier te hebben gewerkt in de sterrengastronomie van Jardin, besloot hij samen met zijn partner het roer om te gooien en Tablàvins te creëren, waar hij nu als chef-kok en sommelier de leiding heeft.

Koken met liefde
In het landschap van hedendaags design onderscheidt Nordiska Kök zich met een vernieuwende visie op wat een keuken kan zijn: persoonlijk, tijdloos en volledig op maat. Waar de meeste keukens uit gestandaardiseerde systemen worden opgebouwd, kiest dit Zweedse merk resoluut








