Casello in Schilde heeft geen bord aan de deur nodig om indruk te maken. In het charmante historische pand ‘Tollenberg’, omringd door groen en rust, heerst subtiele verfijning, creatieve gelaagdheid en een onmiskenbaar gevoel van thuiskomen. Achter de schermen staat een gepassioneerd team onder leiding van chef Kate De Sadeleer met een parcours dat net zo gelaagd is als haar gerechten. Dit is geen plek die regels volgt, maar wel eentje waar vakmanschap en nieuwsgierigheid samen aan tafel zitten. En dat proef je.
Die verfijning is het resultaat van een parcours dat begon in een grootkeuken bij Belgocatering, waar de huidige chef al op 18-jarige leeftijd de eerste kneepjes van het vak leerde. Wat volgde was een intens leertraject, van klassieke brasserieën in Antwerpen tot de Italiaanse keuken. Elk station in haar loopbaan bracht nieuwe technieken, inzichten en inspiratie. Deze ervaringen maken de chef klassiek geschoold, met een wereldse blik en een ontembare nieuwsgierigheid.
Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.
Beeld 6 door Kris Vlegels