Achter de idyllische gevel van een historisch pand uit 1739, in een sfeervolle hoek van de bruisende buurt ‘Het patershol’ in Gent, schuilt restaurant en boutique hotel Nonam. Een culinaire juweel dat zijn eigen unieke verhaal te vertellen heeft over eenvoud, essentie, en het belang van een (t)huisgevoel. Chef Karel Van Oyen weet zich met Nonam te onderscheiden door de focus te leggen op eigen identiteit, en dat valt op. Met zowel funky orange wijntjes als klassiekers, tasty gerechten geïnspireerd op food trends van over de hele wereld, en sereen gerenoveerde boutique kamers is het dag en nacht genieten bij Nonam. Een straffe no-nonsense aanpak, met als motto: “Pak een stoel, proef en kom bij ons zitten. Het leven is zo eindeloos lekker.”
Benieuwd naar meer van Noman? Lees dan zeker de herfst-winter 2024 editie van Real Living!
Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.