Aan de oevers van de Maas, verscholen in het groene hart van Het Park nabij de Rotterdamse Euromast, ligt een culinair juweel dat zijn gelijke niet kent: Restaurant Parkheuvel. In een iconisch, rond gebouw uit 1988, ontworpen door architect Klunder, weten vader en zoon Van Loo hun gasten keer op keer te verrassen met verfijnde gerechten en een beleving die raakt, soms letterlijk tot tranen toe.
Wat Parkheuvel onderscheidt van andere restaurants met een soortgelijke gastronomische signatuur, is niet alleen het bezit van twee felbegeerde Michelin-sterren, maar vooral de constante drang naar perfectie. Kwaliteit is hier geen streven, maar een vanzelfsprekendheid. Elk gerecht is opgebouwd rond de allerbeste ingrediënten, met een voorkeur voor seizoensgebonden producten. In de lente en zomer schitteren onder andere asperges, morilles, rood fruit en zuiglam op het menu.
Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.