Gastronomie
Gastronomie
Gastronomie

Gastronomie in ongedwongen sfeer
Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Geïnspireerd door kunst
Als Belgische interieurarchitecte gevestigd in Knokke wist Charlotte Vercruysse al talloze projecten toe te voegen aan haar portfolio. Dankzij haar master in Interieurarchitectuur en Design

Fier op Belgisch bier
Biersommelier Sofie Vanrafelghem heeft een missie: Belgisch bier op de kaart zetten en vooral vrouwen de drank doen ontdekken. De afgelopen jaren zette ze zich

Appelroosje @Locàle
Chef Hendrik Dequeker van het Brugse Locàle deelt een heerlijk zoet recept… Ingrediënten: 1 appel 4 eetlepels bruine suiker 4 eetlepels appelmousseline 1 vel bladerdeeg

Restaurant Cantina Valentina opent in Brussel
Onlangs opende een gloednieuw Peruviaans foodconcept in The Hoxton, Brussels: Cantina Valentina haar deuren. Het restaurant brengt een ode aan Peruviaanse gastronomie met een wereldse

Gastronomie en kunst samengebracht
In het onlangs geopende en prachtig gerenoveerde Koninklijke Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen bevindt zich Madonna, een nieuwe gastronomische hotspot die zowel een bar,

Eindeloos keukenplezier
Verschillende chef-koks en andere creatieve duizendpoten ontwierpen voor Serax al een collectie, gaande van uniek servies tot prachtige borden en handige potten en pannen. We

Sculpturaal en zoet
Als sculptuur en zoetigheden elkaar ontmoeten, dan vind je A touch of Camille exact in het midden. De gelijknamige bakster bouwt een wereld van aanlokkelijke