Het knetterende vuur van de grill, de geur van perfect gerijpt vlees en een warm welkom: dat is D’Hofstee in Roeselare. Achter dit restaurant schuilt een familieverhaal vol passie, vakmanschap en traditie. Chef Michael Decruw en gastvrouw Anouk Wilms, de stuwende krachten achter D’Hofstee, zetten hier elke dag hun ziel en zaligheid in om gasten een unieke culinaire ervaring te bieden.
Michael en Anouk combineren hun liefde voor traditie met een frisse en eigentijdse aanpak. Zo hechten ze veel belang aan seizoensgebonden ingrediënten en experimenteren ze met innovatieve kooktechnieken. Denk aan kalfszwezeriken die sous-vide tot in perfectie worden bereid of hun carpaccio van coquilles die afgewerkt wordt met een subtiele toets van limoenzeste en kwaliteitsvolle olijfolie. Niet alleen in de keuken, maar ook in de sfeer en inrichting van het restaurant voel je de harmonie tussen oud en nieuw. D’Hofstee huist immers in een voormalige boerderij; een karakter dat bewust behouden is. De houten balken en natuurlijke vloeren stralen warmte uit, terwijl doordachte en moderne accenten het geheel een verfijnde uitstraling geven. Op het terras, omringd door groen en ingericht met teakhout en witte kiezelsteentjes, waan je je even in de Provence.
Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.