fbpx
Search
Close this search box.

Alexander Ponsaerts

Vandaag stellen wij tevreden een nieuwe partner aan onze lezers voor: Alexander Ponsaerts. De volledige naam van zijn studio is Alexander Ponsaerts Fine Interiors and Furniture. Zijn visie en stijl sluiten moeiteloos aan bij de interieurs die we bij Imagicasa ten volle appreciëren.

 
De interieurarchitect is actief vanuit Staden, West-Vlaanderen, en heeft meer dan voldoende ervaring in de sector om zijn team standvastig aan te sturen. Alexander Ponsaerts heeft reeds twaalf jaar als interieurarchitect en meubelmaker gewerkt, en kan dus van een rijke technische kennis gebruikmaken. Klanten een tijdloos en stijlvol interieur bezorgen is dan ook wat de studio het liefst doet. Daarbovenop zet deze interieurarchitect hard in op het persoonlijke karakter van elk project.
Aangezien iedere bouwheer een eigen stijl en visie heeft streven ze dan ook naar een eindresultaat dat perfect aansluit bij de leefwereld van de bewoners. Naast de persoonlijkheid van zijn klanten en hun verlangens schenken Alexander en zijn team ook veel aandacht aan de omgeving. De juiste materiaalkeuze is steeds van groot belang, door voor natuurlijke materialen te kiezen bekomt hij namelijk een tijdloos interieur dat niet afhankelijk is van tijd of trends. Bijkomend is er een grote aandacht voor zichtlijnen, looplijnen en volumes die perfect op elkaar afgestemd worden.
Bij dit bureau krijgt elke woning een look die tegelijkertijd warm en stijlvol is. Hier gaat zonder uitzondering een persoonlijke aanpak mee gepaard die het hele proces van start tot finish omarmt. Als klant kan je er dan ook op vertrouwen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt en dat er geen enkel detail over het hoofd gezien wordt. Bouwen en verbouwen met een gerust gemoed, dat is heel wat waard. De studio levert keer op keer projecten af die niet enkel de persoonlijke smaak en voorkeuren van de klant aanhangen, maar die ook functioneel en praktisch op een doordachte manier zijn ontwikkeld. Met Alexander Ponsaerts is Imagicasa ongetwijfeld een kwalitatieve partnerrelatie rijker. We kijken er logischerwijs volop naar uit om onze lezers zijn toekomstige projecten voor te stellen.
© Images courtesy of Alexander Ponsaerts