Sander Van de Walle bezorgt restaurant Caillou in Knokke-Heist een culinaire status om u tegen te zeggen. In een toegankelijke maar verfijnde omkadering schotelen hij en zijn ploeg de klanten seizoensgebonden gerechten voor die hen nog lang na thuiskomst bijblijven. Hier ontspan je te midden van magnifieke smaken en excellente bereidingen, zonder een onnodige stijve bedoening. We spraken met de chef over hun beste troeven, de herfstklassieker op het menu en het beste compliment tot nu toe.
Laat dat echter geen reden zijn om te denken dat de aankleding en de bediening onpersoonlijk zijn, integendeel. Het was namelijk de intentie om een benaderbare en ontspannen omkadering te bieden. Daarom werken ze bijvoorbeeld niet met tafellakens en dragen de zaalmedewerkers geen maatpakken. Warmte en ongedwongenheid primeren, samen met een pure smaakervaring. Het voltallige team streeft ernaar om elke klant een relaxerende culinaire beleving te bezorgen.
Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.