fbpx
Search
Close this search box.
Architectenburo Berkein
Grote stedenbouwkundige projecten of kleinere woonprojecten als projectwoningen, kantoren, meergezinswoningen of utiliteitsgebouwen, Architectenburo Berkein doet het allemaal. Het team van 45 gedreven en enthousiaste medewerkers speelt elke dag in op de huidige maar ook toekomstige woontrends. Bij Berkein ligt de nadruk op kwaliteitsvol wonen.
 

Als multiprofessioneel bureau biedt Berkein naast het streven naar schoonheid in architectuur, een totaalpakket aan waaronder ook EPB-studies, veiligheidscoördinatie en visualisaties.
Architect Geert Berkein uit Aalter heeft een voorliefde voor hedendaagse architectuur. Alle ontwerpen zijn functioneel in relatie tot hun omgeving waarin de strakke eenvoud van de concepten wordt vertaald in een spel van volumes en glaswanden. Echter, door een doordacht planconcept en het gebruik van de juiste materialen toont Geert Berkein aan dat minimalisme niet per definitie kil hoeft te zijn. Zowel in kleine als grote projecten komt de (strakke) hand van Geert Berkein tot uiting.

Niet alleen oriëntatie, functionaliteit, licht en ruimte spelen een prominente rol, maar ook de intense verbondenheid met de omgeving krijgt veel aandacht. Er wordt gestreefd naar een integrale aanpak van binnen naar buiten en omgekeerd. “Wat we op vandaag op ruimtelijke vlak realiseren, blijft een erfenis voor onze kinderen. De beslissingen die we nemen moeten ertoe leiden dat de ingenomen ruimte optimaal wordt benut,” aldus architect Berkein.

© Images courtesy of Architectenburo Berkein