fbpx
Search
Close this search box.
BEO Architecten

BEO Architecten, operatief vanuit Sint-Niklaas, bestaat uit een jong team met een grote passie voor hun vak. Ze leggen de nadruk op high-end één- en meergezinswoningen, kantoren en hospitality projecten. De high-end staat niet enkel voor het gebruik van luxueuze materialen, maar ook voor de zin om op alle vlakken het beste van henzelf te geven en te streven naar een perfect totaalplaatje.

 

Voor BEO Architecten begint alles bij de ontmoeting met de klant. Met elke bouwheer die zich kan vinden in hun visie op architectuur gaan ze graag in zee. Ze luisteren heel aandachtig naar de wensen van de klant en wanneer er een klik is slaan ze met veel enthousiasme aan het ontwerpen. Hun missie is om exclusieve en doordachte totaalontwerpen te presenteren waarbij architectuur, interieur en tuin vergroeien tot één geheel. Hierbij kiezen ze steevast voor een samenwerking met hun vertrouwd bouwteam om enerzijds hun ontwerpen om te zetten in een sprekend eindresultaat én anderzijds de bouwheer zoveel mogelijk te ontzorgen.

Naast hun specialisatie in villabouw, spitst BEO Architecten zich ook toe op de bouw van meergezinswoningen met name groepswoningbouw en appartementen. Ze noemen het ook wel eens ‘gestapelde villa’s’, waar plaats is voor vernieuwende woonconcepten. Ze zijn er ten stelligste van overtuigd dat we in de toekomst hiernaar zullen evolueren, gezien bouwgronden steeds schaarser worden.

De realisaties van BEO Architecten kunnen omschreven worden als ‘warm minimalisme’. Het is tijdloze architectuur die in harmonie met de omgeving wordt ingeplant en waarbij functionaliteit gekoppeld wordt aan comfort en levenskwaliteit.

Qua bedrijfsvoering en interne werking wordt ook steeds bijgestuurd, op zoek naar het ideale BEO-DNA. Aangezien het BEO-team steeds uitbreidt start binnenkort de bouw van hun eigen kantoor. Omdat we verzekerd zijn van de hoge kwaliteit en zorgvuldige aanpak die BEO Architecten hun klanten biedt, zullen we hen in de toekomst met een gerust hart als partner ondersteunen.

Header image: Villa GP, visualisation by belly
Images 2-4: Vakantiewoning VV, photography by Annick Vernimmen
Images 5-7: Villa H, photography by Annick Vernimmen
Images 8: © BEO Architecten
Images 9-11: Villa GP, visualisations by belly
Images 12-13: © BEO Architecten