fbpx

Stories

Corn Ribs @WILDn

“Hoe mooi zou het zijn als wat we eten iets bijdraagt aan de planeet”

In een monumentaal decor, het voormalige huis van Jean Antoine du Bois, neemt tweesterrenchef Bart De Pooter van Restaurant WILDn u mee op een 100% plantaardige reis.

Lees meer »

Vele ogen overtuigen

De meeste interieuropdrachten worden volgens de wensen van een specifieke klant uitgevoerd, maar wat als je een veel groter publiek moet aanspreken? Voor het team van vers interieur was dat het geval. In Knokke richtten ze namelijk een vakantiewoning in die vervolgens te koop werd aangeboden. Enerzijds moesten ze vanuit een duidelijk concept vertrekken; anderzijds wilden ze natuurlijk zoveel mogelijk mensen charmeren.

Lees meer »

Een meesterlijke heruitvinding van eerdere, geliefde designs

Het Nederlandse designmerk Studio HENK viert dit jaar zijn tiende verjaardag en heeft dit jaar eveneens het prestigieuze B Corp certificaat behaald. Om deze twee mijlpalen te vieren, lanceert het merk zijn ‘Anniversary Collection’. In deze collectie heeft het merk zichzelf uitgedaagd om zijn meest geliefde designs opnieuw vorm te geven, met speciale aandacht voor de iconische Butterfly tafel.

Lees meer »

Durf voor creativiteit

Wie terughoudend is om voor een opvallend materiaal te kiezen, zal zich misschien bedenken bij het zien van dit project. Interieurarchitectuur Stay is niet verlegen om in de juiste mate op te vallen. Voor deze opdracht werden ze gevraagd om een woning uit de jaren vijftig een complete en grondige renovatie te geven. Met de authenticiteit van het verleden in het achterhoofd stevenden ze af op een prikkelend resultaat dat modern wooncomfort verenigt met een nostalgische ondertoon.

Lees meer »

Noties van notelaar & natuursteen

Een totaalrenovatie: dé kans om even volledig van nul te beginnen. Iets waar ook de experten van Nils Van der Celen architectural interiors enorm blij van worden. Die positieve spirit namen ze mee toen ze deze residentiële villa in Schilde uit de jaren zestig onder handen mochten nemen. Het resultaat? Een strak design met een notenhouten hart.

Lees meer »

Immersie in huislinnen

Waar toewijding gaat, volgt een verhaal. Achter Mirabel Slabbinck schuilt er een dat al in 1903 begon. Het bedrijf is gekend voor de sectorbepalende klasse waarmee ze bad-, bed- en tafellinnen op de markt brengen: een reputatie die vanaf het begin aangedreven werd door authenticiteit en een niet afwijkende focus op kwaliteit en service. We nemen je kortstondig mee naar hun wereld, waar zachte stoffen je omringen en textiel zich ontpopt tot een tastbaar alfabet.

Lees meer »

Rond en rond

Wanneer je buikgevoel spreekt, mag je het niet negeren. Interieurarchitect Arjaan De Feyter ontwierp een uitzonderlijke nieuwbouwwoning voor een koppel dat in een kwestie van slechts enkele dagen een grote stap besloot te zetten. In het siloproject staat letterlijke circulariteit centraal. We leiden je met plezier rond in de ronde ruimtes, die wel voor een zeer speciale ervaring zorgen.

Lees meer »

Aangespoelde parel

Wie aan Knokke Le Zoute denkt, denkt automatisch aan de prachtige witte villa’s die de badstad doen pronken. Tussen die landhuizen staat een zeer iconisch exemplaar waar de ziel van kunstenaar Albert Saverys in schuilt: Villa Sous Tous Vent. Met haar zorgvuldige toewijding liet Maison Osaïn deze parel opnieuw schitteren.

Lees meer »

Stad in groei

Projectontwikkelaar ION heeft grootse plannen voor de stad Kortrijk. Met Plein Publiek lanceren ze namelijk een geheel aan complexen dat voor de huidige en toekomstige generaties een belangrijk deel van het lokale vastgoed zal gaan uitmaken. Met een ideale locatie zijn bewoners voorzien van een residentie die van meerdere troeven geniet. We vertellen je graag meer over deze kansrijke plannen.

Lees meer »