fbpx
Search
Close this search box.

Stories

Ongedwongen nest in bruin

Interieurinrichting en totaalrenovaties waarin elk detail volledig klopt en creativiteit aan de juiste praktische uitvoering wordt gelinkt. Chrisma’s specialiteit hielp al menig project naar een doorslaggevende succesuitkomst. Met hun expertise en herkenbare stijl hebben ze de instrumenten in handen om de klant van elke zorg te verlossen. The Corner is een recent project in Knokke-Heist waarmee ze opnieuw een familie gelukkig maken.

Lees meer »

Loftgevoel aan het kanaal

“We verhuizen nog eenmaal, maar dan moet het wel echt allemaal kloppen.” Het is een uitspraak door de opdrachtgevers van interieurontwerper Maximiliaan Lefèvre. Uit dit appartement wilden ze nooit meer weg. Hoge verwachtingen dus, want dat vereiste een concept dat voor de volle honderd procent strookt met hun wensen en levensstijl. Niet enkel vandaag; ook morgen en overmorgen.

Lees meer »

Succesgebaar in terracotta

Panden met een karaktervolle historiek mag je niet laten schieten. Vlakbij de Groenplaats in Antwerpen botste een koppel op het vroegere hoofdkantoor van de Posterijen. Al snel beseften ze dat ze deze kans niet voorbij mochten laten gaan, dus klopten ze aan bij interieurarchitect Arjaan De Feyter om voor een uitzonderlijk ontwerp te zorgen. Dat uitte zich in een gerechtvaardigde obsessie met een donkere terracottatint.

Lees meer »

Buitenruimte configureren tot paradijs

Een ideaal binnenklimaat en een comfortabele buitenbeleving: sinds het begin van de vorige eeuw is het de focus van familiebedrijf Renson. Hun specialisatie combineert ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor oplossingen. Met Amani presenteren ze hun nieuwste creatie die je buitenruimte optimaliseert. Comfort, detail en een brede waaier van opties garanderen een aanzienlijke bijdrage aan de vrije tijd die je thuis spendeert.

Lees meer »

Henry’s Bistro zet Botanic Sanctuary op de internationale kaart

Zowel inwoners als liefhebbers van Antwerpen hebben er een reden bij om een bezoek te brengen aan het gerenommeerde Botanic Sanctuary. Het voormalige Restaurant 1238 kreeg een nieuwe invulling en is voortaan bekend als Henry’s Bistro. Easy fine dining is waar chef Johan Aarts op mikt, een term die doelt op het samenbrengen van verfijning en toegankelijkheid. We vertellen je graag wat je mag verwachten.

Lees meer »

Harmonieuze integratie

Elk project van Michiel Van Raemdonck is welkome muziek in onze oren. De getalenteerde architect levert consistent werk af dat een unieke harmonie tussen architectuur en interieur ademt. In zijn ontwerpproces neemt hij het interieur als een onlosmakelijk onderdeel mee, resulterend in een evenwichtige esthetiek die zowel authentiek als verfijnd is.

Lees meer »

Belle époque herleeft

Geduld loont altijd. Een basis van belle-époque-elementen die aangevuld werd met een stevige teug wabi-sabi: daar ging hier wel wat werk aan vooraf. Het resultaat was echter alle moeite meer dan waard. Hier stap je binnen in de woning van Miran en Onno van ’t Klooster. Met hun gelijknamige interieurzaak legden ze al een mooi parcours af, en het afwerken van hun privérenovatie is daar een geslaagde bekroning op. Hier beweeg je vloeiend van de ene ruimte naar de andere, met een hoog comfortgehalte in je kielzog.

Lees meer »

AI als personal coach

Sporten is een persoonlijke kwestie, dus doe je er goed aan om iets te zoeken dat je volledig kan afstemmen op je eigen noden en wensen. Technogym gaat daar echter nog enkele stappen verder in, want het merk biedt sporters over de hele wereld gepersonaliseerde trainingen met behulp van artificiële intelligentie. Op maat van je leven en profiel, zoals je het nergens anders ziet.

Lees meer »

Retroverblijf in Milaan

De Nederlandse groep Max Brown Hotels spreidt hun vleugels nu ook uit naar Italië. Max Brown Missori is hun nieuwste adres in Milaan. Daar vertellen we je graag meer over, want deze naam mag niet op je lijstje ontbreken als je te vinden bent voor een boetiekconcept dat de mosterd haalt bij de jaren zeventig.

Lees meer »