fbpx
Search
Close this search box.
Frako

Wat dertig jaar geleden begon met het bouwen van keukens, is inmiddels uitgegroeid tot gespecialiseerde totaalinrichting. Als interieurbouwer is Frako een centrale speler die met hoogstaande materialen en uitgebreid vakmanschap consistent de nagel op de kop slaat.

 

Het begon met keukens bouwen vanuit de Kempen. Dat laatste is nog steeds het geval, maar door de jaren heen breidde het bedrijf het aanbod uit naar badkamers, dressings, bureaus en meer. Vandaag de dag levert Frako totaalprojecten af waarin alles zelf ontworpen en ontwikkeld wordt. Daarbovenop produceert het bedrijf maatwerk voor een brede waaier van stijlen; zelfs kantoren kunnen bij hen terecht.

Vanuit een missie om elke cliënt een woonbeleving op maat te bezorgen, zet Frako zich nog steeds met onvermoeibare passie in voor het vak. De hoogstaande materialen en doordachte vormgeving maken dan ook dat Frako zich terecht profileert als een interieurbouwer met “kennis van maken”.

Het succes van Frako leunt tegelijkertijd op een uitdrukkelijke focus op de klant. Daarom begint elk project met een uitgebreid gesprek waarin de wensen en verwachtingen zorgvuldig in kaart worden gebracht. In hun showroom doen ze ieders inspiratie opborrelen, terwijl in hun atelier de productie door een combinatie van innovatieve apparatuur en ervaren expertise steeds naar een hoger niveau wordt getild.

Verder vindt het bedrijf het essentieel zowel de persoonlijkheid als het budget van de klant zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Met hun kunnen valt er namelijk voor elk profiel iets groots te maken. Naast particulieren verder te helpen, is Frako ook altijd blij architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars te ondersteunen in hun werk. Kortom, iedereen kan op Frako vertrouwen om van hun woning een aangename thuis te maken.

Frako bouwt niet enkel je keuken of badkamer, maar zorgt ervoor dat je graag in je thuis vertoeft. Met deze jonge samenwerking hoopt Imagicasa Frako regelmatig tot bij haar lezerspubliek te brengen en toekomstige interessante projecten van hun hand op de voorgrond te zetten.

© Images courtesy of Frako