fbpx
Search
Close this search box.
Patrick Ponseele
Raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele laat ons telkens proeven van zijn unieke kwaliteit van diensten. Hij staat bekend om voortreffelijk vakmanschap en het gebruik van rijke materialen en creëert altijd een warme, huiselijke sfeer. Ponseele vindt voor elk project de passende raamdecoratie.
 

Na een opleiding mode en confectie kreeg Patrick Ponseele de kans om enkele jaren ervaring op te doen in het buitenland. Terug in België werkte hij voor enkele toonaangevende bedrijven in de raamdecoratie. Stilaan ontwikkelde hij, mede door zijn achtergrond, een liefde voor interieurs.

Het intuïtief aanvoelen van de stoffen, de textuur, de kleuren en de combinatiemogelijkheden maken het mogelijk om telkens een aparte creatie te bekomen in overeenstemming met de stijl van het huis. Een eigen exclusieve stoffencollectie en textielproducten van onder andere Missoni en Hermès maken het aanbod compleet.

“Heel belangrijk is een goede, persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. Luisteren naar hun eigen wensen en aanvoelen is mijn voornaamste zorg. Wanneer de klant zich goed voelt en gelukkig is in zijn nieuwe thuis is de opdracht voor mij geslaagd,” aldus Ponseele.

Qua bedrijfsvoering en interne werking wordt ook steeds bijgestuurd, op zoek naar het ideale BEO-DNA. Aangezien het BEO-team steeds uitbreidt start binnenkort de bouw van hun eigen kantoor. Omdat we verzekerd zijn van de hoge kwaliteit en zorgvuldige aanpak die BEO Architecten hun klanten biedt, zullen we hen in de toekomst met een gerust hart als partner ondersteunen.

Beelden Patrick Ponseele