fbpx
Search
Close this search box.
Spectrum

Spectrum is een ervaren visualisatiebureau dat zich inzet op high-end renders voor architectuur, product- en interieurontwerp. We stellen je nu graag even voor.

 

De visualisatiestudio Spectrum,die gevestigd is in Kiev, Oekraïne, voelt moeiteloos de denkwijze van toparchitecten en ontwerpers aan en produceert de meest indrukwekkende oplossingen in architectonische visualisatie. Het mag dan ook niet verbazen dat ze een internationaal klantenbestand hebben, al zitten er ook heel wat Belgische namen tussen, zoals Glenn Sestig, Nathalie Deboel, Grain Designoffice, Wendy Verstrepen en Benoît Viaene.

De kern van het team bestaat uit hoogopgeleide 3D-kunstenaars met een architectonische achtergrond. Vooral deze kennis geeft de mogelijkheid om op één lijn te zitten met architecten en ontwerpers. Alles is begonnen vanuit de liefde voor de Belgische esthetiek en is pas daarna uitgegroeid naar een portfolio vol wereldwijde projecten.

Vandaag creëert de dertigkoppige studio meer dan tweehonderd renders per maand voor wel meer dan honderd klanten uit 18 landen. Niet alleen high-end renders zijn belangrijk, maar ook service en communicatie. Hun projectmanagers zijn altijd een stap voor in vragen of antwoorden en besparen hun klanten zo tijd en energie. Met veel plezier maakt Spectrum verbluffende renders voor elk product, ontwerp of architectuur.

We kijken alvast reikhalzend uit naar de toekomstige projecten van Spectrum, die we met veel plezier hier in de kijker zullen zetten.

Header image: Jaun Van Wyk
Image 2: Kitchens by Paul
Image 3: Grain Designoffice
Image 4: Daniela Franceschini
Image 5: Frederik Dierckxsens
Image 6-7: Nathalie Deboel
Image 8: Frederik Dierckxsen
Image 9: Objekt Architecten

Images courtesy of Spectrum