Real Living herfsteditie 2024: nu in de winkel!

Real Living herfsteditie 2024: nu in de winkel!

Real Living herfsteditie 2024: nu in de winkel!

De herfst heeft haar intrede gedaan, en dat vieren we met een gloednieuwe editie vol verhalen die het seizoen in al zijn pracht omarmen. Net als de vallende bladeren en warme tinten buiten, bieden wij je inspiratie die het leven binnenshuis en daarbuiten verrijkt. Deze herfsteditie belichaamt alles wat we zo graag delen: culinaire ontdekkingen, luxueuze verwennerij, boeiende reisverhalen en verrassende lifestyle trends.

De gastronomie staat nooit stil. Daarom vertellen we je over heerlijke onderwerpen en spraakmakende namen binnen de sector. Daarvoor moesten we niet ver zoeken, want België is rijkelijk gevuld met kooktalent. Van het eerste chocoladebelevingsatelier en een ambachtelijke desem-bakker, tot een selectie restaurants met een eigen verhaal. Onze culinaire herfstselectie loopt over van passie, en dat voel je in elk woord, van de chef’s tongen naar onze pen. Geniet gaan we zeker. En ook voor onszelf zorgen is dit seizoen niet minder dan een prioriteit. Zoals balans de sleutel is van elk gerecht, is het dat ook voor onze hormonen.
Naast de verwarmende smaak van herfstgerechten, lees je ook over tips hoe voeding je hormonen beïnvloedt. Wist je dat bijvoorbeeld avocado’s, noten en zaden helpen bij de productie van hormonen zoals oestrogeen en testosteron? Daarnaast gingen we zoals altijd op zoek naar uitzonderlijke verhalen. Zo bracht onze fascinatie voor interieur en architectuur ons bij een reisbureau dat architectonische reizen creëert. Voor wie op zoek is naar een reiservaring volledig gebouwd rond een rijke culturele inhoud, is deze ontdekking een unieke kans om de wereld vanuit een creatief standpunt te ontdekken.
De herfsteditie van Real Living magazine is nu beschikbaar!
Deze editie brengt je het beste van wat de herfst te bieden heeft: diepgang, warmte en inspiratie. Of je nu wilt genieten van heerlijke gerechten, een unieke reis wilt plannen of simpelweg nieuwe inzichten opdoen, wij begeleiden je door deze meeslepende tijd van het jaar. Zowel thuis als op verplaatsing vergezellen we je het hele seizoen lang. De temperaturen mogen dan wel dalen, deze editie van Real Living staat voor ontembaar levensgenot.
Interieur, lifestyle en wonen verenigen zich deze herfst samen rond je sofa. Het goede leven is wat ons betreft een mix van schoonheid, creativiteit en interessante mensen. Dan rest er mijniets anders dan je ontzettend veel leesplezier te wensen en ons netwerk van vertrouwde en nieuwe partners welgemeend te bedanken!

Het magazine ligt nu in de winkel en is te koop via onze webshop. Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie. Neem ook zeker een kijkje op onze website om het hele jaar door van gratis online artikels te genieten en niets te missen!

Auteur: Celien Hemelaer
Fotografie: afbeelding 1: Artique, fotografie door Joachim Van Belleghem
afbeelding 2: VERS interieur, fotografie door Bert Demasure
afbeelding 3: TENARCHITECTS, fotografie door Tijs Vervecken
afbeelding 4: Sanctuary, fotografie door Thibault De Schepper
afbeelding 5: ION
afbeelding 6: Maison Balzac, fotografie door Lauren Bamford
afbeelding 7: 57 Nord
afbeelding 8: Restaurant Nonam, fotografie door Heikki Verdurme
afbeelding 9: Caffènation, fotografie door Evenbeeld
afbeelding 10: The Chocolate Maker (Jannes Deduytschaever), fotografie door Tijs Vervecken
afbeelding 11: Kultur Bakery, fotografie door Charlotte Lauwers

Meer stories…

Het bourgondische DNA van Restaurant Hula 

In het hart van Heule bevindt zich Hula, een restaurant waar tijdloze elegantie en klassieke gastronomie samenkomen. Onder leiding van chef Thijs biedt Hula een Bourgondische ervaring zonder compromissen, waarbij authentieke smaken en moderne technieken elkaar perfect aanvullen.

Lees meer…
Le Kok sur Mer omarmt smaak en zee

Het ietwat afgelegen Vlissegem is, sinds de introductie van het kwaliteitsrestaurant Le Kok sur Mer in 2014, dé culinaire place to be bij uitstek. Deze gastronomische bestemming staat bekend om zijn moderne Franse keuken en warme, huiselijke sfeer. Achter dit

Lees meer…
Hoedje af voor Bistrôt Chapeau

In het hart van Blaricum ligt Bistrôt Chapeau, een warm en intiem restaurant waar klassieke Franse gastronomie centraal staat. Achter dit bijzondere concept staan Nicky Quarz en zijn vrouw en partner in crime Michele, een gepassioneerd duo dat hun liefde

Lees meer…
Folded Echoes: een verrassing achter elke vouw 

De afgelopen editie van Collectible, de toonaangevende internationale beurs voor collectief design die plaatsvond in Brussel, bracht weer een indrukwekkende verzameling van hedendaags design en kunst. Deze beurs, die de grenzen tussen kunst en design verkent, bood een podium voor

Lees meer…
Een verfijnde inrichting met maximaal ruimtegevoel

Bij de inrichting van dit kapsalon is gekozen voor een compact maar doordacht interieurdesign. De ruimte is optimaal benut, waardoor een uitnodigende en stijlvolle sfeer ontstaat zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak. Dit project, ontworpen door interieurarchitect Kevin

Lees meer…
Een nieuwe kijk op een oude boerderij

Ontwerp DO betreft de volledige renovatie van een historische boerderij met een bijbehorend poolhouse. Het project richtte zich voornamelijk op de binnenzijde, waarbij de monumentale waarde van de boerderij bewaard bleef. Van buiten is er dan ook weinig veranderd en

Lees meer…