fbpx
Search
Close this search box.

Stories

Rotganzens glitterende Top of the Pops

Welkom bij Forwart Gallery in Antwerpen, waar op donderdag 16 mei de magie van Rotganzens creatieve universum tot leven komt met de solotentoonstelling “Top of The Tops”. Een uitnodiging om te ontsnappen aan de alledaagse realiteit en een wereld van speelse melancholie en hoopvolle schoonheid in te duiken.

Lees meer »

Leefruimte kneedt ontspannen dagen

Concepten op maat zijn een vaste waarde bij Thermote Interior in Izegem. Iedere opdracht grijpen ze als een kans om hun gedetailleerde stijl te doen versmelten met de unieke noden en wensen van de klant. Het herontwerp van deze leefruimte is alweer een geslaagde bevestiging van die filosofie. Vooral coherente materialen en een beheerste luxe typeren hier de uitstraling.

Lees meer »

Platform voor globale creativiteit

Een gevulde carrière als modefotografe evolueerde voor Andrea Lennon organisch naar een nieuwe fase als ontwerpster en interieurexperte. Met The Corner Studio geeft ze uiting aan een andere kant van haar creativiteit. Toch kan ze in dit project ook heel wat skills kwijt die ze voorheen al ontwikkelde. Haar oog voor esthetiek, een waardering voor vakmanschap en haar liefde voor artisanale vondsten brachten haar op dit huidige pad.

Lees meer »

Villa krijgt complementair gelijkvloers

Britt Van Namen is een van de beste interieurarchitecten voor wie verlangt naar een tijdloze woning die tegelijkertijd hedendaagse allure uitstraalt. In een villawijk in Oud-Turnhout heroriënteerde ze het gelijkvloers van een bestaande woning. In plaats van met een blank canvas te beginnen, hield ze rekening met de huidige situatie en welke opties die bood voor de nieuwe look die de klanten in gedachten hadden.

Lees meer »

Huiselijkheid en subtiele luxe

In het weefsel van Ville Design, waar eenvoud wordt gevierd en luxe toegankelijk wordt, vindt interieurarchitecte Thaïs haar artistieke roeping. Ze koestert de waardigheid van eenvoud en streeft ernaar om binnen elk budget de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek te vinden.

Lees meer »

Ongeremd met garen in Milaan

Salone del Mobile 2024 is intussen achter de rug, maar de overvloed aan vormen en kleuren zindert nog even na. Zeker als je er een bezoekje bracht aan El Espartano, het Argentijnse tapijtenmerk dat een van de meest uitgesproken textielcollecties voorstelde. We praten je graag bij over Garden, hun meest recente project dat tot stand kwam in samenwerking met de Nederlandse Lidewij Edelkoort.

Lees meer »

Bad van gist

Een spabezoek mag soms wel iets meer om handen hebben dan een klassieke jacuzzi. Bierbaden is overgewaaid uit Oost-Europa en heeft zijn plek verdiend in het wellnessassortiment. Niet enkel liefhebbers van de drank zelf krijgen er de smaak van te pakken, want de voordelen voor lichaam en geest gaan veel verder dan dat. We geven je met plezier een inwijding in deze boeiende praktijk.

Lees meer »

Ongedwongen nest in bruin

Interieurinrichting en totaalrenovaties waarin elk detail volledig klopt en creativiteit aan de juiste praktische uitvoering wordt gelinkt. Chrisma’s specialiteit hielp al menig project naar een doorslaggevende succesuitkomst. Met hun expertise en herkenbare stijl hebben ze de instrumenten in handen om de klant van elke zorg te verlossen. The Corner is een recent project in Knokke-Heist waarmee ze opnieuw een familie gelukkig maken.

Lees meer »

Loftgevoel aan het kanaal

“We verhuizen nog eenmaal, maar dan moet het wel echt allemaal kloppen.” Het is een uitspraak door de opdrachtgevers van interieurontwerper Maximiliaan Lefèvre. Uit dit appartement wilden ze nooit meer weg. Hoge verwachtingen dus, want dat vereiste een concept dat voor de volle honderd procent strookt met hun wensen en levensstijl. Niet enkel vandaag; ook morgen en overmorgen.

Lees meer »