Luxecomfort op Indonesisch droomeiland

The Lombok Lodge herbergt de zeldzame schoonheid van het gelijknamige Indonesische eiland en laat gasten die ongeremd ontdekken. Hier wacht de ultieme ervaring van een paradijs je op. Azuurblauw water, witte stranden en een ritme zonder verplichtingen: het zijn slechts enkele van de loknummers van het verblijf. We vertellen je met plezier meer over deze speciale plek.

Met vijf sterren zijn absolute privacy en luxe hier verzekerd. Tegelijkertijd worden gasten ontvangen te midden van een warm en gepassioneerd team dat samen voor een onvergetelijke tijd zorgt.  Een aanbod van negen exclusieve suites garandeert meer dan voldoende ruimte, alsook de gewenste balans tussen afzondering en gezamenlijke plekken. Het was de Belgische interieurarchitect Vittorio Simoni die het project op zijn schouders nam en de opdrachtgevers de strakke, tijdloze sfeer bezorgde waar ze naar zochten. Een geweldig uitzicht over de oceaan geeft je bovendien het gevoel in een andere wereld te vertoeven. Qua restaurants kan je zowel in Flavors Restaurant als L’Osteria Lombok terecht, respectievelijk voor fine casual dining en een Italiaanse lunch. De faciliteiten stoppen echter niet daar, integendeel. Er zijn bijvoorbeeld een strandlounge, compleet met haardvuur, en een organische theetuin. Voor actievere momenten kan je naar het water trekken om een jetski te huren, te gaan vissen of een wakeboard uit te proberen. Kookworkshops, yogalessen, golven en privéjachten: er zijn tal van activiteiten om je aan te wagen. Balans is natuurlijk alles, dus is er de spa om even opnieuw tot rust te komen en je te laten verwennen, alsook een kapper en meer.

Het uitzicht over de oceaan geeft je het gevoel in een andere wereld te vertoeven

Sinds 2022 is er nog een nieuwe toevoeging aan het uitgebreide aanbod van het resort. Zo biedt The Lombok Lodge ook privé strandvilla’s aan die allemaal beschikken over een eigen infinity pool, een butler en een privé-chef voor het ontbijt en het diner. De bovenmaatse gerechten, de verzorgde details en de gevarieerde faciliteiten maken dit tot een bestemming die erg gegeerd is en die je jarenlang bijblijft. De prachtige stranden en de allesomvattende ervaring garanderen een verblijf dat gekoesterde herinneringen oplevert. Verder zorgt de combinatie van het grenzeloze comfort en de warmte waarmee gasten worden ontvangen ervoor dat dit resort uniek is van aard. De uitgestrekte oceaan en de brede waaier van activiteiten definiëren je verblijf van het begin tot het einde. Op de maat van de deinzende golven die je omringen en met de warme gloed van het witte zand onder je voeten geniet je van elk uur dat je hier doorbrengt. 

Je moet The Lombok Lodge met je eigen ogen zien om de uitzonderlijke pracht van dit vakantieverblijf volledig tot je te laten doordringen. Het betreft hier een resort met een heleboel troeven en een aanbod waar iedere liefhebber van zon, zee en strand voor tekent. We wensen je dan ook toe deze speciale plek ooit te kunnen bezoeken en wensen voor onszelf uiteraard hetzelfde.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van The Lombok Lodge 

Meer stories…