Villabouwer opent Atelier Oscar V

Als uitvoerder van verrassende, exclusieve villa’s met telkens een harmonieus en stijlvol interieur én exterieur, bewijst Oscar V nogmaals moeiteloos hun kunnen met een nieuwe locatie. Ze openen een inspiratieruimte genaamd “Atelier Oscar V” in één van de meest prestigieuze straten in hartje Mechelen. Deze intimistische ruimte wordt de plek waar hun klanten en bezoekers volledig ondergedompeld worden in de kenmerkende stijl en aanpak van de villabouwer. Wij namen maar al te graag een kijkje binnenin! 

Oscar V opent vandaag inspiratieruimte “Atelier Oscar V” in de Sint-Katelijnestraat 40 in hartje Mechelen. Deze intimistische ruimte wordt de plek waar klanten volledig ondergedompeld worden in de kenmerkende stijl en aanpak van de villabouwer.

Als experten in luxe sleutel-op-de-deur villabouw ontzorgen ze je volledig bij het bouwen van je nieuwe villa, maar ook bij de renovatie van oudere woningen. Oscar V is kiezen voor een totaalconcept, waarbij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod komt. Zij begeleiden hun klanten volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering. Door goed te luisteren naar alle wensen qua stijl, programma alsook budget willen zij je maximaal bedienen. Al van bij het voorontwerp moet je als het ware verliefd zijn op je toekomstige nieuwe thuis. Een liefde die alleen maar zal groeien bij het kiezen van de materialen. Vanaf het eerste contact tot het moment dat je in je huis trekt: je wordt meegenomen in een inspirerend verhaal. De villabouwer zorgt voor een ontwerp, selecteert partners, plant de werken in, coördineert alles en volgt de werf op tot en met de oplevering, klaar voor de verhuis. Het team belooft haar klanten niet enkel een prachtige nieuwe thuis, maar vooral ook een luxueuze ervaring. Daarbij hechten ze bij ieder ontwerp groot belang aan vakmanschap, duurzame materialen, texturen en exclusieve afwerkingen. Zo ademen hun villa’s een sfeer van harmonie, sereniteit en luxe uit. Oscar V staat voor kwaliteitsarchitectuur met een signatuur die tijdloosheid, authenticiteit en het ultieme thuisgevoel als de prioriteiten aanhoudt. Een boeiende zoektocht naar de juiste ‘look and feel’. 

Uitsluitend op maat van de eerste schets tot het laatste scharnier, alles wordt eigenhandig ontworpen en gemaakt met liefde voor het vak

Hun nieuwste locatie Atelier Oscar V is gelegen in de Sint-Katelijnestraat te Mechelen, wat één van de belangrijkste invalswegen is zich hierdoor leende tot de meest ideale locatie om hun atelier te vestigen. Deze inspiratieruimte zal zorgen dat de klanten zich volledig kunnen onderdompelen in de stijl en de aanpak van het bedrijf. Meer nog, deze gloednieuwe belevingsruimte zal hun bijzondere liefde voor ambacht en authenticiteit vertalen. “We werken uitsluitend op maat van de eerste schets tot het laatste scharnier, alles wordt eigenhandig ontworpen en gemaakt met liefde voor het vak,” horen we nog. In die zin krijgt het bedrijf bijna een artisanaal karakter. Zo vertrekt het Atelier vanuit het principe van een ambachtelijk atelier. Het is een plek waar het vakmanschap van Oscar V in al zijn facetten geëtaleerd wordt. In het atelier is er een aparte stalenkamer die dat idee nog het best staaft. Daar kan je als klant een doordachte selectie materialen, producten en afwerkingen ontdekken. Het atelier biedt een inspirerende kijk op het ambachtelijke minimalisme van het ambitieuze bedrijf.

Al hun ontwerpen weten steeds te beantwoorden aan de vele vereisten van een hedendaags leefcomfort en zijn daarnaast steeds een weloverwogen combinatie van individualistisch, origineel, en volledig op maat van de klant. De rode draad binnen hun portfolio wordt gekenmerkt door open structuren, ruime volumes met hoge plafonds en een sterk oog voor detail. Oscar V ontwikkelt zin voor verhoudingen, materialen, texturen, warmte en detaillering. Steeds nemen eenvoud, sereniteit, luxe en verfijning tot in de kleinste details, de bovenhand. Kortom, het bedrijf is een symbiose van ongeëvenaarde expertise in de bouwwereld, met een uiterst sterke basis en een creatieve aanpak. Oscar V, exclusieve villabouw & renovatie, wist inmiddels al een mooi portfolio te vullen met hun tijdloze en authentieke projecten, waarin comfort en een ultiem thuisgevoel steeds weer de boventoon voeren. Hun succesformule ligt in hun totaalaanpak die ze in ieder project hanteren. Dit atelier is meer dan een perfecte aanvulling op hun verhaal. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Photography by Stephanie Mathias

Meer stories…