Dromen van een nieuwe woonst

Wie scrolt er al eens niet graag door websites van immokantoren om inspiratie op te doen voor je eigen woning, of verder te dromen over een nieuwe woonst? Vandaag tonen we je graag vier prachtige woningen in Knokke waar je momenteel je kans kan wagen.

Deze prachtige villa van Liv’Immo bevindt zich in het Zoute en zal velen kunnen bekoren. Op het gelijkvloers vinden we een woonkamer die veel daglicht krijgt, een eetruimte en een mooi ingerichte keuken. De drie slaapkamers op de eerste verdieping hebben allemaal een eigen badkamer en dressing. Ook de twee ruime slaapkamers op de tweede verdieping hebben elk een badkamer. Daarnaast vind je er ook een berging en een polyvalente ruimte. Buiten geniet je van een zuidgerichte tuin met terrassen rondom de woning en een prachtig aangelegd zwembad.

Vier bijzondere panden die je doen wegdromen

Beelden: Liv'Immo

Bij Immo Christophe Colpaert vinden we deze woonst in de groene omgeving van het Zoute. Volledig gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen en meubilair van RR Interieur is dit duidelijk een bijzondere adres. Naast een lichtrijke woonkamer met open haard, een gezellige eetkamer en open keuken vind je hier een bureauruimte, vier ruime slaapkamers en een zolderruimte. De master bedroom telt een dressing en een luxueuze badkamer, terwijl de andere slaapkamers over een douchekamer beschikken. Extra troef is de airconditioning in de villa.

Beelden: Immo Christophe Colpaert

Bij Dream Estate by Colpin vinden we dit energiezuinige appartement, dat is gelegen in een kleinschalige residentie. De woonst beschikt over een leefruimte die zuidelijk georiënteerd is en uitkijkt op een zonnig terras. Verder beschikt het appartement over een volledig geïnstalleerde open keuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een bijkomend voordeel is dat alle appartementen van dit nieuwbouwproject voorzien zijn van de meest hedendaagse technieken en zullen beschikken over onder meer een geothermische warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.

Beelden: Dream Estate by Colpin

Agence Pallen biedt dan weer deze indrukwekkende halfopen villa aan die gelegen is in het rustige Oud-Knokke. De open leefruimte, die is opgedeeld in een eetkamer en een zitgedeelte, heeft verschillende grote ramen voor voldoende zonlicht in iedere ruimte. Ze staat bovendien in directe verbinding met de tuin. Ook vanuit de volledig ingerichte leefkeuken heb je een mooi uitzicht naar buiten. Verder telt de woning vijf slaapkamers: een master bedroom met ensuite badkamer en buitenterras, twee gastenkamers die een sanitaire ruimte en buitenterras delen, en twee slaapkamers op de tweede verdieping.

Beelden: Agence Pallen

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Headerbeeld: Immo Christophe Colpaert

Meer stories…