fbpx

Dynamische buit

Dynamische buit

Dynamische buit

Sommige eyecatchers zijn klein, andere zijn groter, en een zeldzaam aantal heeft werkelijk de grootte van een auto. Dit project van onze partner Dejaeger Interieurarchitecten behoort tot die derde categorie. Vandaag zoomen we namelijk in op deze omvangrijke woning en het bijgebouw waarmee het recent werd uitgebreid. Bewoners genieten hier van een tweede keuken die zicht heeft op – jawel – twee auto’s.

Bij Dejaeger Interieurarchitecten is het voordeel altijd dat je er terecht kan voor een volledige aanpak waar er slechts één punt is waar je je tot moet richten. Ontwerp, productie en plaatsing zijn allemaal aspecten waar het team zich over ontfermt. Hun vakmensen gaan voor elke opdracht tot het uiterste, en dat loont dubbel en dik. Hun ambitie om perfectie concreet te maken bracht hen reeds naar hoge toppen. Alle stijlvolle totaalprojecten waar ze hun naam onder zetten, worden gekenmerkt door een zuivere focus op de essentie. Tijdloosheid is verwerkt in elke centimeter en kwaliteit is nergens weg te denken. Ook in dit project wisten ze die pijlers naar de realiteit om te zetten en de vertrouwde waarden van het bedrijf naar het resultaat te vertalen. Deze keer hadden ze wederom de opportuniteit om een opdracht vanuit verschillende hoeken te benaderen, aangezien de conceptuele vormgeving van het interieur, de architectuur én de buitenbeelden door hen werd verzorgd. 

Voor de tuinarchitectuur werd Dejaeger bijgestaan door Buro voor Buitenruimten. De dynamiek tussen beide partijen mondde uit in een woning die meteen indruk maakt. Het aanlokkelijke zwembad laat specifiek het bijgebouw onmiddellijk extra aantrekkelijk ogen. Binnenin kom je terecht in een stille oase van grijstinten die allesbehalve een koud gevoel teweegbrengen. Hun meubelatelier zorgde voor uitmuntend maatwerk dat tot in elk detail met de hoogste standaarden tot stand kwam. Een keukeneiland dat bestaat uit een grote, afgeronde sokkel werd verzorgd door Liquid Floors, terwijl Van den Weghe de natuursteen aanleverde. Dankzij de grote schuifdeuren staat het bijgebouw in continue dynamiek met de buitenruimte, waardoor het zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden actief deel kan uitmaken van de woonervaring. De twee auto’s die trots vanachter een glazen wand pronken, vormen uiteraard het perfecte kroonstuk op dit staaltje vakwerk. 

Een stille oase van grijstinten die allesbehalve een koud gevoel teweegbrengen

Het team van Dejaeger Interieurarchitecten deed wederom waar het bedrijf bekend voor staat. Dit speciale bijgebouw zal je daarom niet snel vergeten, hoewel de geweldige eyecatchers daar natuurlijk ook voor iets tussen zitten. Dankzij dit fijne project beginnen we alvast uit te kijken naar warmere dagen waarop we niet van het zwembad wijken. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Cafeine

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​