Ongestoord genieten

Aan de kust wil je vooral genieten: van de frisse zeelucht, de prachtige uitzichten en zeker van een mooi vakantieverblijf. Wie op zoek is naar een aangename verblijfplek vlak bij de kust zal misschien wel zijn gading vinden in Suite Rachelle en Suite Gérard. Beide appartementen bieden een indrukwekkend zeezicht en tonnen comfort voor de perfecte vakantie.

In 2020 botsten Roeland Trooster en Charlotte Mattheeuws op een appartement in Oostduinkerke dat het begin betekende van een interessant project. Als makelaar was de woonst voor Roel een opportuniteit waar hij graag zijn tanden in zette, terwijl Charlotte de inrichting grotendeels voor haar rekening nam. Twee jaar laten deden ze hetzelfde met een tweede appartement, dat opnieuw werd omgetoverd tot een luxueus verblijf.

Suite Gérard is een appartement van zo’n honderd vierkante meter en telt een ruime keuken en woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere kan met haar stapelbed dienen als kinderkamer voor maximum drie kinderen. Een verblijf met het hele gezin is hier dus zeker mogelijk, want voor alles wordt er gezorgd. De verschillende schapenvelletjes doorheen het interieur creëren warmte en gezelligheid. Voor de afwerking werd er gebruik gemaakt van duurzame materialen als mortex, notelaar en marmer, wat een elegant resultaat geeft. Die liefde voor details en kwaliteit uit zich ook in de mooie designerstukken die werden gekozen. Een grote troef zijn tot slot de zeer korte afstand naar het strand en uiteraard het 270° zeezicht. 

De liefde voor details en kwaliteit uit zich ook in de mooie designerstukken die werden gekozen

Dezelfde visie werd gevolgd in Suite Rachelle, duidelijk het zusje van Suite Gérard. Designmeubels, een badkamer afgewerkt met mortex en een marmeren bar in de keuken bezorgen je opnieuw de best mogelijke ervaring voor je vakantieperiode. Gelegen op de zeventiende verdieping heeft het appartement een uitzicht waar je stil van wordt en een sauna om volledig tot rust te komen. Suite Gérard biedt plaats aan vijf volwassenen en een baby.

Voor Roel en Charlotte was het inrichten van deze vakantieverblijven een uitdagend maar interessant proces waar ze erg van genoten. Dat ook hun gasten van het resultaat zullen genieten, daar twijfelen we niet aan.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Suite Gérard

Meer stories…