fbpx

Harmonieus interieur met aardse tinten

Harmonieus interieur met aardse tinten

Harmonieus interieur met aardse tinten

De projecten van interieurarchitecte Jessy Van Gorp staan steevast voor harmonie en de perfecte combinatie van comfort en esthetiek. De pure materialen en kalme kleuren die daarbij worden gebruikt, creëeren een puur en warm interieur dat vanaf het eerste ogenblik aanvoelt als een warme omhelzing.

Interieurarchitecte Jessy Van Gorp ontwerpt warme, tactiele ruimtes waarbij telkens naar de essentie wordt teruggekeerd. Ze creëert high-end residentiële, zakelijke en commerciële interieurs die aan alle wensen van de klant voldoen. Haar werk getuigt steeds van een gezonde balans, met respect voor context en traditie. Eenvoud, vakmanschap, oog voor detail en aandacht voor duurzame materialen zijn in ieder project de sleutelwoorden. 

Residence CV ligt in het landelijke Keerbergen en is de thuisbasis van een grote familie. Omdat het gezin graag gasten ontvangt, wilden ze een woning die op die levensstijl aansluit. Belangrijk was dat de rustgevende omgeving zoveel mogelijk naar binnen zou worden getrokken. De woning baadt daarom in het zonlicht. De interieurarchitecte maakte gebruik van natuurlijke materialen als geborstelde eik en natuursteen, wat zorgde voor een warme, tijdloze basis met veel sterke, strakke lijnen. In de grote trappenhal is veel hout gebruikt, in het kleine trappenhuis werd daarentegen voor grijze natuursteen gekozen. Functionele elementen komen samen met comfort en zachte, aardse kleuren voor een volledig ontspannen beleving. Ruimte en openheid zijn een ander belangrijk aspect in deze woonst en zorgen voor een gevoel van rust.

Ruimte en openheid zijn een belangrijk aspect in deze woonst en zorgen voor een gevoel van rust.

In de badkamer vinden we microtopping in touwkleur met lambrisering. De symmetrie zorgt daar bovendien voor een harmonieus geheel. Ook de slaapkamer heeft lambrisering in robuuste eik. De kamer telt verder een geborstelde eiken dressing met handige kastverlichting en een centrale plooitafel. In de trappenhal vinden we charmante gebogen deuren en doorgangen. Het gezin wilde bovendien een bureau voor de man en vrouw, met een his en hers gedeelte, beide in gerookte eik. In de eiken keukenwand met pocketdeuren kan alles makkelijk worden opgeborgen. Tot slot vinden we in de woning ook een opvallende ‘wafeldeur’, waarbij de greep in de structuur van de deur is ingewerkt.

Residence CV is opnieuw een indrukwekkende woning met een sereen interieur, zoals we van Jessy Van Gorp gewend zijn. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar meer projecten van haar hand!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Jessy Van Gorp

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​