Ingetogen luxe

Alleen met een perfecte afwerking kan een geheel worden gecreëerd dat persoonlijk aanvoelt, en dat weet Texture Painting als geen ander. Hun schildertechnieken brengen zonder moeite elegantie en passie naar deze woning in Sinaai-Waas. Op een tijdloze, ingetogen manier zorgen ze hier voor de geschikte finishing touch.

Texture Painting is totaalaanbieder en expert in decoratieve, ambachtelijke en functionele schildertechnieken en gaat verder dan het traditionele. Ze zijn gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van alle mogelijke oppervlakten. Hun kennis leidt zonder twijfel tot een unieke, eigenzinnige afwerking van ieder interieur. Naadloze overgangen of muren en meubels met textuur: voor iedere stijl is er een specifieke toepassing op maat. Ze mikken steeds op een mooie balans tussen innovatieve technieken en topkwaliteit tot in het kleinste detail.

Bij de inrichting van deze gracieuze villa te Sinaai-Waas kwamen die ervaring en kwaliteit samen om een schitterend eindresultaat te creëren. Het interieur kan worden omschreven als strak en minimalistisch, uiteraard met een persoonlijke hint. Texture Painting bracht een mooi evenwicht tot stand tussen een strakke, witte afwerking en de warme tonen van de houten interieurelementen. Microtopping speelt daarin een elegante, subtiele rol. Deze stijlvolle en onderhoudsvriendelijke techniek werd gebruikt op de vloer, de traptreden, de douchezone en het toilet. Het doet de bronzen details in de badkamer nog meer opvallen en stralen.

In de keuken en woonkamer vult de microtopping mooi de matte verf op het plafond aan

In de leefruimtes brengt het lichte kleurenpalet een prachtige ruimtelijkheid tot stand. In de keuken en woonkamer vult de microtopping mooi de matte verf op het plafond aan. Tenslotte werden op het gelijkvloers alle wanden en binnendeuren afgewerkt in kalkverf. Deze combinatie van verschillende technieken zorgt voor een extra laag karakter doorheen het volledige interieur.

De ambacht van Texture Painting zorgt voor de perfecte luxueuze afwerking van deze woonst. Hun hoogstaande technieken resulteert in iedere woning voor een kwaliteitsvol resultaat, aangepast aan de gewenste stijl.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Texture Painting

Meer stories…