fbpx

Verfijnde elegantie

Verfijnde elegantie

Verfijnde elegantie

Projecten opvolgen en in goede banen leiden is een kunst op zich. Wat Kordekor doet als totaalaannemer met jarenlange ervaring, kennis van zaken en een indrukwekkend portfolio getuigt van meesterschap. Dat idee bevestigen ze in deze woning, die een krachtig interieur combineert met verfijnheid.

Met een betrouwenswaardig profiel en een wijd gamma aan diensten is Kordekor de ideale partij om je voor totaalprojecten tot te richten. Concreet kan je bij hen terecht voor de realisatie van interieurs in uiteenlopende soorten panden, zoals villa’s, appartementen en kantoren. Inmiddels is het familiebedrijf inzetbaar voor interieurschrijnwerk, interieurschilderwerken, raamdecoratie, hoogwaardige stoffering, akoestische spanplafonds en projectcoördinatie. Met een breed scala aan vaardigheden draait het bedrijf duidelijk op volle toeren, en dat is zacht uitgedrukt.

Er werd gestreefd naar een interieur dat zacht en warm aanvoelt

Begeleiding van Kordekor betekent in de eerste plaats een band gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Door aandachtig te luisteren naar opdrachtgevers brengen ze alle belangrijke componenten van een project in kaart.

De woning die we hier tonen is een uitstekend voorbeeld van hun uitgebreide kwaliteiten. Een duidelijke visie voor een interieur hebben is een ding, het zo uitvoeren dat alles perfect bij elkaar past een ander. Met hun totaalaanpak vormt het algemene plaatje voor Kordekor echter geen enkel probleem, zoals we hier zien. Er werd gestreefd naar een interieur dat zacht en warm aanvoelt. Door te kiezen voor lichte kleuren, aangevuld met donkerder hout, bereikte het team een kalm geheel. Zachte stoffen voor de sofa’s en het tapijt geven het interieur een vrouwelijke, elegante touch, terwijl het terugkerende hout alle ruimtes van de woning op subtiele wijze samenbrengt in een duidelijk concept. Dezelfde soort hout in de meubelstukken garandeert dat er geen te drukke mix van stijlen en materialen is, maar dat er nog steeds plaats is voor rust. Dat zorgt ook voor consistentie en een warm thuisgevoel. 

Het is duidelijk dat er veel aandacht werd besteed aan de materialen. Ook de details worden bij Kordekor zeker niet vergeten. Bijzondere decoratie voegt leuke accenten toe aan het interieur, die dankzij de grote ramen bovendien voldoende licht krijgen. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Photography by Cafeine

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​