fbpx

Zalig klinken

Zalig klinken

Zalig klinken

Bij oudjaar horen de beste bubbels! Nu alweer bijna twaalf maanden zijn verstreken, is het moment aangebroken om het einde van 2022 op passende wijze te vieren. Welke drank is daar beter geschikt voor dan champagne? We zetten graag de uitmuntende kwaliteit van Moët & Chandon in de kijker. Met hun fantastische aanbod is een spetterend oudjaar gegarandeerd.

Het verhaal van Moët & Chandon begon maar liefst in 1743 en is vandaag de dag een welbekend succes in de luxesector. Door het grote publiek te introduceren aan de delicate wereld van champagne en voor elke gelegenheid een unieke drank in de aanbieding te hebben, ontpopte het huis zich tot een onverstoorbare meester van kwaliteit en een vaste metgezel op ieder feest. Doorheen de jaren werden historische momenten, groot en klein, vastgelegd met het openen van een van hun flessen. Ook persoonlijke mijlpalen verdienen gevierd te worden met hun champagne, die zich laat onderverdelen in verschillende stijlen. Zo is de Moët Impérial uitgegroeid tot een waar icoon en verraste de Moët & Chandon Rosé al menig proever met zijn extraverte karakter. De Grand Vintage Collection is dan weer de beste illustratie van grandioze stijl, terwijl de Moët & Chandon Ice Impérial steeds innovatief uit de hoek komt. Echter is elke champagne van het merk duidelijk te herkennen aan een heldere fruitigheid, een elegante rijpheid en een verleidelijk gehemelte.

Onverstoorbare meester van kwaliteit en vaste metgezel op ieder feest

Intieme momenten en grootschalige gebeurtenissen vinden een gezamenlijke dirigent in Moët & Chandon. De lange geschiedenis van kwaliteit, vrijgevigheid en exclusief genot zorgt ervoor dat het merk steeds meegegroeid is met het moderne landschap en toch kon blijven vasthouden aan de waarden die hun identiteit vanaf dag één hebben gevormd. Dit jaar kwam het huis naar buiten met een collectie “Specially Yours” geschenkdozen: perfect om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan een prachtig cadeau. Meer specifiek kan je een fles Moët Impérial of Rosé Impérial naar een nog hoger niveau tillen door er een persoonlijk geschenk van te maken. Zo zijn er verschillende boodschappen om je champagne mee te verrijken, gaande van liefdesverklaringen tot motiverende woorden. Daarbovenop kan je er ook voor kiezen je eigen unieke verwoording op de doos te laten plaatsen. De traditie van geschenken en feestelijkheid werd dit jaar zo extra duidelijk verdergezet.

Ook deze eindejaarsperiode kan je op het merk rekenen om je feesten van de beste champagne te voorzien. Het aanbod spreekt een universele taal van samenkomsten en gezamenlijkheid. Voeg je geprefereerde fles aan je feesttafel toe en zet 2023 met smaak in, en je gezelschap zal een onvergetelijke avond beleven!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van Moët & Chandon

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​