Aantrekkelijke studentenresidentie

Het huidige tekort aan goede studentenresidenties leidt tot veel nieuwe initiatieven, zoals The Residance, een project van onze partner ION in het centrum van Brussel. Dat is niet alleen voor de studenten goed nieuws, maar ook voor investeerders.

Dat vastgoedontwikkelaar ION develop different vernieuwende, duurzame projecten ontwikkelt die ook nog eens erg stijlvol zijn, wisten we al. Sinds hun oprichting in 2011 werkten ze al aan meer dan 120 projecten over heel België. Daartoe behoren zowel woon- als commerciële projecten, maar ook studentenresidenties komen aan bod. In Leuven, Kortrijk, Brugge en Oostende vind je al studentenkamers  van deze projectontwikkelaar, en ook in het hart van Brussel kan het bedrijf nu een nieuw project aanbieden, genaamd The Residance. De hoofdstad is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste studentenstad van België, met meer dan 100 000 jongeren die in de stad studeren. Daardoor is er vandaag ook een groot tekort aan kwalitatieve studentenresidenties. Dat maakt dat die markt ook erg interessant is om in te investeren. Door de stijgende huurprijzen hebben studentenkamers namelijk een grote meerwaarde.

Gelegen in het hart van Brussel is dit een project dat velen, studenten en investeerders, zal aanspreken. Op wandelafstand vind je een aantal campussen, net als winkels en een park. Ook wat openbaar vervoer betreft, zijn er veel opties. Alle kamers in The Residance zijn zo ontworpen dat ze energiezuinig zijn en zijn volgens de hoogste standaarden afgewerkt. Elke kamer heeft bovendien een eigen badkamer. Het eenvoudige, strakke interieur vormt een goede basis voor iedere student om er hun eigen plekje van te maken. Verder vind je hier ook een aantal grote gemeenschappelijke ruimtes en een leuke binnentuin. Alles is hier met andere woorden volledig op maat van de student.

Ook in het hart van Brussel kan ION nu een nieuwe studentenresidentie aanbieden

Wie in The Residance investeert, zal bovendien geen extra lasten ervaren. Een eigendomsbeheerder en een conciërge zijn verantwoordelijk voor het management van de studentenresidentie en blijven een hoge levensstandaard garanderen. Kortom, redenen genoeg dus om dit nieuwe project van ION in overweging te nemen!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of ION

Meer stories…