fbpx

Uitvoering in marmer

Uitvoering in marmer

Uitvoering in marmer

Familiebedrijven zijn altijd gedreven door een diepgaande passie die voor een ijzersterke basis zorgt. Dat is voor LOCAS niet anders, want met hun specialisatie in keukens, maatkasten en totaalinrichting weten ze de wensen van een breed publiek te vervullen. Door in elk project een verhaal te vertellen, resulteren hun inspanningen in mooie ruimtes die je lang bijblijven. Project D is het ideale voorbeeld om dat te verduidelijken.

De grootste pracht van Project D in Knokke-Heist is zonder twijfel de keuken. LOCAS was de partij die het ontwerp van Sur Mesure Interieur een magnifieke uitvoering gaf. Door met Potier Stone marmer te werken, kreeg het ontwerp onmiddellijk een expressieve uitstraling die tegelijkertijd een luxueus karakter aan de dag legt. Hoewel de keuken geen reusachtige oppervlakte beslaat, hebben bewoners niet het gevoel een tekort aan plek te hebben. Dat is te danken aan de open verbinding met de eetkamer, waardoor koken en eten in dezelfde ruimte gebeuren. De zwarte kleur van het kraanwerk vloeit mooi samen met de donkere tint van de stoelen, terwijl de houten kasten een gepast tegengewicht bieden aan de aanwezigheid van het marmer.

De zwarte kleur van het kraanwerk vloeit mooi samen met de donkere tint van de stoelen.

Zoals elke keer werd ook deze keuken op maat gemaakt, en gaat het dus om een erg persoonlijk project waarin deskundigheid en detaillering voor een hoogstaand geheel zorgen. Daarnaast telt de leefruimte uiteraard een uitnodigende sofa en tv-hoek waar je je zonder zorgen kan neervlijen. Verder geven we je graag een inkijk in de badkamer van deze woonst, want ook die werd onder handen genomen door de specialist. We zien meteen dat het marmer van de keuken hier een vervolg vindt, want de lavabo springt bij iedereen in het oog. Waar we in de sociale ruimte een vrij warm palet vinden, daar wordt de steen hier met eerder koele tonen aangevuld. Die kleuren zien we ook terugkeren in de slaapkamer, waar een rustige neutraliteit je opwacht.

LOCAS voerde Project D uit en haalde daarvoor alle troeven van hun uitgebreide vakkennis boven. Deze compacte maar vrijgevige residentie nodigt je uit met open ruimtes die je naar hartenlust vrij laten bewegen. We zijn ervan overtuigd dat dit interessante familiebedrijf in de toekomst nog vele klanten tevreden zal stellen.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Bert Vereecke

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​