fbpx

Barista at home

Barista at home

Barista at home

De tijd van een eenvoudig koffiezetapparaat is voorbij, want het zelf bereiden van de drank heeft zich de laatste jaren steeds duidelijker ontpopt tot een wereld op zich. Of je nu een beginner bent of een gevorderde kenner, we verzamelden een selectie toestellen die verschillende niveaus en specificaties bundelen. Met deze modellen kan je rekenen op een kopje dat je doorheen de drukste dagen sleurt.

Sage Appliances Barista Express Impress

De Barista Express Impress is een recente toevoeging aan het gamma van Sage Appliances. Verbeterde technologie betekent dat de dosering automatisch wordt berekend. De koffie belandt in het midden van het filterbakje, waardoor het product gelijkmatig wordt verdeeld. De hendel aan de zijkant is bedoeld voor assisted tamping, waardoor er een constante druk ontstaat en verspilling minimimaal is.

De Sage Barista Express Impress kun je hier bestellen

Illy XI Anniversary Eco Mode 

Het X1-model werd twintig jaar geleden al ontworpen door Luca Trazzi, dus het is niet overdreven dat Illy het beschrijft als een moderne klassieker. Deze editie heeft echter nog meer troeven, want nu is het toestel uitgerust met een speciale opwarmingstechnologie. Daarbovenop is het energieverbruik voor de helft gehalveerd in vergelijking met de voorgangers en staan de stalen behuizing en het vintage ontwerp garant voor een geheel eigen look.

De Illy XI Anniversary kun je hier bestellen

De tijd van een eenvoudig koffiezetapparaat is voorbij

Create Thera Retro Matt 

Met de Create Thera Retro Matt wordt thuis koffie maken een echt aesthetic. Poederige pastelkleurtjes maken dat het ontwerp een schattige indruk wekt, maar laat dat geen reden zijn om de kwaliteiten ervan te onderschatten. Een absoluut minimum aan tijd om op te warmen en geluid maakt het een vlot toestel om mee te werken, en je kan zowel gemalen koffie als ESE-pads gebruiken.

De Create Thera Retro Matt kun je hier bestellen

Speedster

Bij het samenstellen van het Speedster espressotoestel hield Kees van der Westen de standaarden van echte professionele espressobars in het achterhoofd. Het opvallende, bijna futuristische design is een echt pronkstuk om in je woning te hebben. Maximale precisie, grote mate aan personalisatie en ambitieuze capaciteit benoemen het tot een hot item voor experts.

De Speedster kun je hier bestellen

JURA Z10 

Met de JURA Z10 kan je op een makkelijke manier ook Cold Brew-drankjes bereiden. Een modern en elegant ontwerp vindt hier het gezelschap van enkele van de nieuwste technologieën. Denk maar aan 3D-bereidingstechnieken en een Product Recognition Grinder. Het touch display zorgt daarbovenop voor een handige bediening. Gaande van straffe espresso tot een hippe flat white: een brede waaier aan koffievariaties is mogelijk. 

De JURA Z10 kun je hier bestellen

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden courtesy of respective brands

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​