fbpx

Detailrijke thuisbasis

Detailrijke thuisbasis

Detailrijke thuisbasis

Een sfeervolle woonkamer is de fundering van een succesvolle woonst. Recent verzorgde Devos Interieur de inrichting van deze lichtrijke villa. Essentieel was een warme sfeer en een open leefruimte. Het resultaat vinkt die wensen vlotjes af en nodigt meteen uit om van dichter bij een kijkje te nemen. De verscheidene elementen vloeien samen in een sereen geheel.

Of het nu om een woning, een kantoor of een zaak gaat, het team van Devos Interieur benadert elke opdracht met evenveel enthousiasme en creativiteit. Volgens hen moet je leef- en werkomgeving afgestemd worden op wie je bent, dus zweren ze bij een persoonlijke aanpak die hen toelaat je van een interieur te voorzien dat voor de volle honderd procent bij je past. Oprichtster Christel De Vos leidt haar team met een continue gedrevenheid die zich in elk project uit. Daarnaast zijn delicate accenten, warme tonen en een hoog wooncomfort voor elke dag ingrediënten waar ze naar blijven terugkeren, net als het creëren van samenhorigheid tussen materialen en kleuren. Overal waar het team treedt, laten ze een blijvende harmonie achter die doorslaggevend is voor de ervaring van de bewoners. Samen met bouwfirma Vlassak-Verhulst wisten ze een villaproject neer te zetten dat authentieke perfectie benadert. Met een grondige kennis van zaken konden de verschillende partijen vlot met elkaar samenwerken, wat je duidelijk kan merken aan de uiteindelijke woonst. 

Een villa project dat authentieke perfectie benadert 

Het is geen sinecure om de leefruimte van anderen te vormen, aangezien het de plek is waar bewoners de meeste tijd spenderen en die het karakter van een huis het snelst uitspreekt zonder gestotter. Hier valt het ons meteen op dat de meer dan voldoende bewegingsruimte toch een intense gezelligheid bezit. De centrale sofahoek is die met de televisie, naast de eetruimte, maar er is ook een tweede zitzone voorzien die gescheiden is van de rest met grote, indrukwekkende glazen deuren. De ronde contouren van de omvangrijke zetel die hier staat, lenen zich perfect tot sociale gelegenheden. Betreffende de kleuren besloten de interieurexperten om vooral gedempte tinten te gebruiken en op die manier een marge te creëren die sommige fellere accenten kunnen opvullen. Voor de verlichting selecteerden ze een fraai ontwerp van Bocci en voor het tapijt richtten ze zich tot het Belgische Limited Edition. Kleinere objecten zoals kussens en een poef kregen ook een patroon. Enkele kunstwerken en decoratieve stukken zorgen ten slotte voor de spreekwoordelijke puntjes op de i. 

Devos Interieur deed wederom waar ze hun reputatie groot mee hebben gemaakt, namelijk een detailrijke inrichting uitwerken die gedrenkt is in klasse, sfeer en uitnodigende warmte. We wensen de bewoners alle geluk toe in hun memorabele interieur en genieten nog wat na van hun prachtige leefruimte. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Cafeine

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​