fbpx

Doorgetrokken niveau

Doorgetrokken niveau

Doorgetrokken niveau

Kasterlee is de bakermat van ILB interieur, een betrouwbaar topbedrijf voor uiteenlopende opdrachten. Wederom hebben ze recent een project van een uitmuntend niveau neergezet, en dat in Zoersel. We laten je met plezier een kijkje nemen in dit woonproject dat hun vertrouwde kwaliteit en vakmanschap tot in de puntjes communiceert.

Je woonst is even uniek als jezelf, althans toch wanneer je die opdracht in de handen van ILB interieur legt. Sinds 1999 is het bedrijf actief in de interieursector. Maatwerk waarvan de standaard enkel maar stijgt en ontwerpen die jarenlang meegaan, zijn als hun voornaamste prioriteiten die ze steeds hoog in het vaandel dragen. Het team verliest geen detail uit het oog en gaat elke stap van het proces met vol enthousiasme aan. Aan de realisatie van de ontwerpen gaat altijd een uitgebreide dialoog met de opdrachtgever vooraf, zodat de resultaten helemaal binnen het verwachtingspatroon liggen. Dankzij hun ervaring, discipline en passie voor het vak maken ze ieder project tot een overtuigende demonstratie van hun kunnen. Een aanpak die volledig zorgeloos is voor de bewoners is hier een evidentie. Dankzij hun eigen selectie van bekwame en bewezen vakmensen monden de realisatie steeds uit in een bekroning van een intensief en toegewijd parcours.

Intern interieurdesigner Steven Gielen voorzag een ontwerp dat een moderne esthetiek verenigt met een tijdloze uitstraling. Verschillende eigentijdse materialen convergeren in een gebalanceerd palet. Denk bijvoorbeeld aan kolomkasten in zwart eikfineer, accenten in brons en een concentrisch geschuurd keukeneiland in inox. Voor het concept vond hij zijn inspiratie bij een strakke nieuwbouwlook met beton. Een zwevende kast en spoeltafelmeubel introduceren enkele opvallende elementen. ICOON verzorgde de architectuur en koos gedecideerd voor een ontwerp zonder franjes. Die keuze klopt volledig wanneer je het afgewerkte resultaat aanschouwt. Thuiskomen wordt dan ook een evidentie in een coherent project als dit. Zowel volledige projecten als specifieke ruimtes worden door het team met plezier onder handen genomen, wat steeds garant staat voor een uitkomst die aan alle eisen en wensen voldoet.

Een aanpak die volledig zorgeloos is voor de bewoners is hier een evidentie.

Deze opdracht in Zoersel bewijst opnieuw dat het kundige team van ILB volledig weet hoe ze de woning van je dromen kunnen realiseren. Een individuele aanpak, gerichte dienstverlening en een nauwgezet schema zijn mee de centrale ingrediënten waarmee ze nog vele toekomstige successen zullen boeken. 

Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Tekst: Cara Jacobs
Fotografie door K_graaf photo

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​