Een winter vol geschenken

Je zal het de voorbije weken wellicht al meermaals hebben gehoord, maar toch herhalen wij het graag nog een keer: de feesten zijn in aantocht! Gezellig tafelen met je naasten, wintermarkten afschuimen en naar hartenlust decoreren, wie is daar nu geen fan van? Uiteraard horen de perfecte geschenken daar ook bij. Real Living staat je bij in je zoektocht naar de beste high-end cadeaus.

Je huis is je tempel en warme sfeer is haar religie. We brengen je daarom enkele verschillende vormen van gezelligheid die je onder de kerstboom kan leggen. Wie altijd op zoek is naar nieuwe geuren voor in zijn interieur, zal ongetwijfeld blij zijn met een product uit het gamma van Mon Dada. Kaarsen in meerdere formaten, geurstokjes en kamersprays alom in hun aanbod. Wie echter eerder behoefte heeft aan een tastbaar geschenk voelt misschien iets voor de plaids van Marie-Marie. Luxueuze stoffen, verscheidene kleuren en gevarieerde patronen houden je gezelschap in de sofa, terwijl buiten met een beetje geluk stilletjes aan een sneeuwlandschap neerdwarrelt. Om het plaatje helemaal af te maken, staat Evolution21 klaar met een collectie kwalitatieve kussens. Ten slotte hullen we onszelf ook graag in de meest cosy kledingstukken, dus kan je rekenen op Alice et Maman om iemand zalige loungewear te schenken.

Indrukwekkende objecten en mooie toevoegingen aan je interieur gaan nooit uit de mode als kerstcadeau.

De keuken wil ook wat, en zeker tijdens het seizoen waarin we ons uitgebreid tegoed doen aan feestelijke tafels en heerlijke gerechten. Als je op zoek bent naar een cadeau ter culinaire inspiratie, dan raden wij het recentste kookboek van Sandra Bekkari aan. In Framily Food staat het beleven van eten met vrienden en familie centraal: precies waar de eindejaarsfeesten om draaien! Daarnaast is Serax het uitgelezen adres om de leukste tableware te vinden, en vergeet zeker niet ook een kijkje te nemen tussen hun creatieve collecties verlichting. Klassiekers zijn er voor een reden, daarom zijn we ook dit jaar fan van een goede fles wijn of champagne als geschenk. Bij Young Charly vind je het allemaal, inclusief uitgebreide vakkennis. Voor het dessert kijken we dan weer in de richting van A touch of Camille, want haar gethematiseerde boxen bevatten fenomenale koekjes die heerlijk smaken én met de fijnste hand zijn gedecoreerd. 

Indrukwekkende objecten en mooie toevoegingen aan je interieur gaan nooit uit de mode als kerstcadeau. Voor geschenken waar je een speciale noot mee wil raken, denken wij meteen aan de specialiteiten die Gardeco in de aanbieding heeft. Sculpturale ontwerpen, fijnzinnige creaties en diverse materialen voeren bij hen het woord. Wanneer het iets kleiner mag zijn, kan je ook altijd een kijkje nemen bij LaLouL, door Corinne Van Havre.  Meer specifiek hopen we zelf vooral een set van haar lieflijke kaarsenhouders uit het cadeaupapier te halen. Om in een gelijkaardige categorie van delicate ontwerpen te blijven, raden we je bijkomend de hoogstaande juwelen van Celine Roelens aan. Verwacht je aan ringen, armbanden, oorbellen en armbanden die recht uit een sprookje lijken te zijn geplukt. Ten slotte staan we natuurlijk graag stil bij onze eigen collectie koffietafelboeken: PURE, PURE II en PURE Hotels. Een wereld van inspiratie verenigd in je handen, wie wil zoiets nu niet in het interieur?

Lees meer over deze inspirerende cadeautips in Real Living Winter 2022 en Imagicasa Lente 2022! 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Product photography courtesy Respective Product Owners

Meer stories…