Evenwichtig en functioneel

Als interieurarchitect ontwerpt Alexander Ponsaerts ruimtes en totaalinterieurs in om het even welke stijl. Echter zorgt hij steeds binnen ieder project voor evenwicht, rust en functionaliteit. Dit keer nemen we je mee naar een totaalverbouwing van een oude woning te Gent.

Dankzij zijn ervaring in de sector weet hij maar al te goed hoe van elk project een geslaagd resultaat te maken. Genieten van een gerust gemoed en een persoonlijke aanpak voor je interieurontwerp, van start tot finish, dat kan hier. Zo werkt hij als interieurarchitect het liefst in dialoog met zijn klanten. Hij vindt het zeer interessant dat net zoals de smaak, ook elke werk- of leefomgeving persoonlijk en uniek is. Zo ontwerpt hij ruimtes en totaalinterieurs op maat van iemands smaak en leven. Dit zien we ook terugkomen in een van zijn recente projecten, gelegen aan de stadsrand van Gent, waar een totale verbouwing plaatsvond. Voor deze klassieke derde etage woning mocht het team van het bureau Alexander Ponsaerts een ontwerp aanleveren voor de keuken, slaapkamer en kinder- en master badkamer. Op die manier werd het een geheel met de reeds verbouwde haardwand. De interieurarchitect heeft meer dan voldoende ervaring in de sector om zijn team standvastig aan te sturen. De rode draad bij dit project werd meteen duidelijk: een luxueuze kalmte en uitnodigende warmte.

De keuze voor deze uitgepuurde materialen samen met de bestaande vloeren en ruimte zorgen voor een ideale combinatie die perfect past in het tijdloze interieur. Daarnaast wordt het tijdloze karakter van het huis nadrukkelijk in de verf gezet dankzij het neutrale kleurenpalet. Hierdoor gaat het oog sneller naar de details kijken. Ook de materiaalkeuzes komen zo beter tot hun recht. De stijl wordt doorgetrokken van kamer tot kamer waardoor het interieur een mooi geheel vormt. Met deze totaalverbouwing blaast Alexander Ponsaerts opnieuw leven in de woonst. Meer nog, hij toont dat zijn gekozen materiaal- en kleurkeuzes niet alleen de klant blij maken, maar ook het huis. Hij heeft reeds twaalf jaar als interieurarchitect en meubelmaker gewerkt, en kan dus van een rijke technische kennis gebruikmaken. Klanten een tijdloos en stijlvol interieur bezorgen, is dan ook wat de studio het liefst doet.

Dankzij zijn jarenlange ervaring is interieurarchitect Alexander Ponsaerts een betrouwbaar adres

Deze interieurarchitect zet hard in op het persoonlijke karakter van elk project. Aangezien iedere bouwheer een eigen stijl en visie heeft, streven ze dan ook naar een eindresultaat dat perfect aansluit bij de leefwereld van de bewoners. Wij kijken uit naar zijn volgende projecten!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van Alexander Ponsaerts

Meer stories…