fbpx

Evenwichtig en functioneel

Evenwichtig en functioneel

Evenwichtig en functioneel

Als interieurarchitect ontwerpt Alexander Ponsaerts ruimtes en totaalinterieurs in om het even welke stijl. Echter zorgt hij steeds binnen ieder project voor evenwicht, rust en functionaliteit. Dit keer nemen we je mee naar een totaalverbouwing van een oude woning te Gent.

Dankzij zijn ervaring in de sector weet hij maar al te goed hoe van elk project een geslaagd resultaat te maken. Genieten van een gerust gemoed en een persoonlijke aanpak voor je interieurontwerp, van start tot finish, dat kan hier. Zo werkt hij als interieurarchitect het liefst in dialoog met zijn klanten. Hij vindt het zeer interessant dat net zoals de smaak, ook elke werk- of leefomgeving persoonlijk en uniek is. Zo ontwerpt hij ruimtes en totaalinterieurs op maat van iemands smaak en leven. Dit zien we ook terugkomen in een van zijn recente projecten, gelegen aan de stadsrand van Gent, waar een totale verbouwing plaatsvond. Voor deze klassieke derde etage woning mocht het team van het bureau Alexander Ponsaerts een ontwerp aanleveren voor de keuken, slaapkamer en kinder- en master badkamer. Op die manier werd het een geheel met de reeds verbouwde haardwand. De interieurarchitect heeft meer dan voldoende ervaring in de sector om zijn team standvastig aan te sturen. De rode draad bij dit project werd meteen duidelijk: een luxueuze kalmte en uitnodigende warmte.

De keuze voor deze uitgepuurde materialen samen met de bestaande vloeren en ruimte zorgen voor een ideale combinatie die perfect past in het tijdloze interieur. Daarnaast wordt het tijdloze karakter van het huis nadrukkelijk in de verf gezet dankzij het neutrale kleurenpalet. Hierdoor gaat het oog sneller naar de details kijken. Ook de materiaalkeuzes komen zo beter tot hun recht. De stijl wordt doorgetrokken van kamer tot kamer waardoor het interieur een mooi geheel vormt. Met deze totaalverbouwing blaast Alexander Ponsaerts opnieuw leven in de woonst. Meer nog, hij toont dat zijn gekozen materiaal- en kleurkeuzes niet alleen de klant blij maken, maar ook het huis. Hij heeft reeds twaalf jaar als interieurarchitect en meubelmaker gewerkt, en kan dus van een rijke technische kennis gebruikmaken. Klanten een tijdloos en stijlvol interieur bezorgen, is dan ook wat de studio het liefst doet.

Dankzij zijn jarenlange ervaring is interieurarchitect Alexander Ponsaerts een betrouwbaar adres

Deze interieurarchitect zet hard in op het persoonlijke karakter van elk project. Aangezien iedere bouwheer een eigen stijl en visie heeft, streven ze dan ook naar een eindresultaat dat perfect aansluit bij de leefwereld van de bewoners. Wij kijken uit naar zijn volgende projecten!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van Alexander Ponsaerts

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​