fbpx

Exclusieve sereniteit

Exclusieve sereniteit

Exclusieve sereniteit

Luisteren naar de wensen van de klant en op deze manier een interieur ontwerpen waarin die zich onmiddellijk thuis voelt, dat is waar Alexander Ponsaerts voor staat. Hij staat aan het hoofd van het bureau uit Staden, die dankzij zijn ervaring in de sector maar al te goed weet hoe van elk project een geslaagd resultaat te maken.


Genieten van een gerust gemoed en een persoonlijke aanpak voor je interieurontwerp, van start tot finish, dat kan bij Alexander Ponsaerts. Zo werkt hij als interieurarchitect het liefst in dialoog met zijn klanten. Hij vindt het zeer interessant dat net zoals de smaak, ook elke werk- of leefomgeving persoonlijk en uniek is. Als interieurarchitect ontwerpt hij ruimtes en totaalinterieurs op maat van iemands smaak en leven.

Bij de signatuurprojecten staat de visie van Alexander Ponsaerts op schoonheid en vakmanschap centraal. Het is het verzamelde resultaat van meer dan twaalf jaar ervaring als interieurarchitect en meubelmaker. Zijn signatuur als ontwerper toont zich in rijke en natuurlijke materialen. Met als eenvoudige reden: dankzij het unieke verouderingsproces krijgen natuurlijke producten een authentieke patine en een onweerstaanbare charme. Meer nog, hij is ervan overtuigd dat wanneer je opteert voor natuurlijke materialen er een tijdloos interieur ontstaat dat van bij de start verfrissend, gezellig en stijlvol is.

“Samen creëren we een interieur waar je je thuis voelt”

Binnen ieder project van Ponsaerts zullen de zicht- en looplijnen en volumes perfect op elkaar afgestemd zijn. Bovendien zal in elk geslaagd interieur vorm en functie schijnbaar onopgemerkt samen komen. “Dankzij mijn ontwerpen voelen ruimtes onbewust vrij aan en zorgen uitgekiende raampartijen voor maximaal, natuurlijk licht en schitterende zichten,” vult de oprichter verder aan. Kies, klik en laat je inspireren door de inspirerende interieurstijlen, concepten en mogelijkheden van Alexander Ponsaerts. Of zoals de oprichter het zo mooi verwoordt: “Samen creëren we een interieur waar je je helemaal thuis voelt”.

Blijf je graag op de hoogte van het beste van architectuur, interieur, vastgoed, projectontwikkeling en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Beelden eigendom van Alexander Ponsaerts

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​