Exclusieve sereniteit

Luisteren naar de wensen van de klant en op deze manier een interieur ontwerpen waarin die zich onmiddellijk thuis voelt, dat is waar Alexander Ponsaerts voor staat. Hij staat aan het hoofd van het bureau uit Staden, die dankzij zijn ervaring in de sector maar al te goed weet hoe van elk project een geslaagd resultaat te maken.


Genieten van een gerust gemoed en een persoonlijke aanpak voor je interieurontwerp, van start tot finish, dat kan bij Alexander Ponsaerts. Zo werkt hij als interieurarchitect het liefst in dialoog met zijn klanten. Hij vindt het zeer interessant dat net zoals de smaak, ook elke werk- of leefomgeving persoonlijk en uniek is. Als interieurarchitect ontwerpt hij ruimtes en totaalinterieurs op maat van iemands smaak en leven.

Bij de signatuurprojecten staat de visie van Alexander Ponsaerts op schoonheid en vakmanschap centraal. Het is het verzamelde resultaat van meer dan twaalf jaar ervaring als interieurarchitect en meubelmaker. Zijn signatuur als ontwerper toont zich in rijke en natuurlijke materialen. Met als eenvoudige reden: dankzij het unieke verouderingsproces krijgen natuurlijke producten een authentieke patine en een onweerstaanbare charme. Meer nog, hij is ervan overtuigd dat wanneer je opteert voor natuurlijke materialen er een tijdloos interieur ontstaat dat van bij de start verfrissend, gezellig en stijlvol is.

“Samen creëren we een interieur waar je je thuis voelt”

Binnen ieder project van Ponsaerts zullen de zicht- en looplijnen en volumes perfect op elkaar afgestemd zijn. Bovendien zal in elk geslaagd interieur vorm en functie schijnbaar onopgemerkt samen komen. “Dankzij mijn ontwerpen voelen ruimtes onbewust vrij aan en zorgen uitgekiende raampartijen voor maximaal, natuurlijk licht en schitterende zichten,” vult de oprichter verder aan. Kies, klik en laat je inspireren door de inspirerende interieurstijlen, concepten en mogelijkheden van Alexander Ponsaerts. Of zoals de oprichter het zo mooi verwoordt: “Samen creëren we een interieur waar je je helemaal thuis voelt”.

Blijf je graag op de hoogte van het beste van architectuur, interieur, vastgoed, projectontwikkeling en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Beelden eigendom van Alexander Ponsaerts

Meer stories…