fbpx

Fijne feesten gewenst!

Fijne feesten gewenst!

Fijne feesten gewenst!

De eindejaarsfeesten zijn altijd speciaal, en voor Real Living deze keer zeker en vast! In 2022 maakten we een grote evolutie mee die we in de toekomst graag nog verder blijven voeden en uitbouwen. Daarom bedanken we graag onze lezers en ons sterk netwerk, die dit nieuwe hoofdstuk mee mogelijk maakten.

Onze huidige wintereditie brengt het beste van het koude seizoen samen. We verblijden huiskamers over het hele land en daarbuiten met een gevarieerde lifestyle- en woonselectie. Kerst en nieuwjaar zijn dan ook de perfecte momenten om iemand een Real Living-abonnement cadeau te doen: een jaar lang plezier! Met veel liefde en geduld stelden we deze huidige selectie samen, en het resultaat is de finishing touch die elke huiskamer tot een feestelijk geheel maakt! 

Het einde van het jaar is steeds een moment van reflectie.

Het einde van het jaar is steeds een moment van reflectie. We zijn enorm blij je de afgelopen twaalf maanden mee op pad te hebben mogen nemen door het nationale woon- en interieurlandschap. Culinaire deugden, onvergetelijke belevenissen en kwalitatieve wellbeing mochten daar allerminst bij ontbreken. Deze editie brachten we natuurlijk ook de leukste artikels om je op weg te helpen bij de eindejaarsfeesten. Wat fijn is het dan ook om 2022 samen met jou af te sluiten! 

Real Living wenst je een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​