fbpx
Search
Close this search box.

Genieten met groenten

Genieten met groenten

Genieten met groenten

Wanneer een trend een positieve impact heeft op ons en onze leefomgeving, dan schenken wij bij Real Living daar graag aandacht aan. De ‘vegetable-trend’ waarmee de grootste chefs de kleinste hobbykoks tegenwoordig inspireren, die zetten we met veel plezier in de spotlights. Wij raden je alvast deze boektoppers aan waarmee je je groene smaakpapillen zal verblijden.

Lang leve(n) gezond -Sandra Bekkari (BE)

Sandra Bekkari staat al jarenlang bekend als een van onze beste Belgische voedingsexpertes. Ook met haar nieuwe boek moedigt ze een gezonde levensstijl aan. Dat doet ze door een vernieuwde versie van haar bekende Sana-methode te presenteren onder drie pijlers: voeding, beweging en algemene gezondheid. De verrukkelijke groene receptjes die ze met haar lezers deelt, dragen ongetwijfeld bij aan een langer en gezonder leven.

Lang Leve(n) Gezond kun je hier bestellen

Restaurant De Kas: Van het land op het bord
-Jos Timmer (NL)

Het Amsterdamse Restaurant De Kas is een van de eerste zaken die rechtstreeks begonnen te werken met de verse producten die de chefs dagelijks uit hun serres haalden. Het duo Jos Timmer en Wim de Beer neemt je in dit boek mee achter de schermen van hun innovatieve restaurant. Daarbij delen ze een 80-tal receptjes die ontstonden vanuit hun pure filosofie.

Restaurant De Kas kun je hier bestellen

Wij raden je deze vijf boektoppers aan waarmee je je groene smaakpapillen zal verblijden.

The Farm Table: A Cookbook -Julius Roberts (UK)

De farm-to-table filosofie reikt vandaag ook moeiteloos tot over het water. Julius Roberts, een Londense chef-kok, ruilde het drukke stadsleven in voor een kleine boerderij in Dorset, Engeland. Daar verbouwt hij tot op de dag van vandaag zijn eigen producten en creëert er rustieke, seizoensgebonden gerechten. Door Julius’ recepten te volgen, voel je je ongetwijfeld een met de natuur.

The Farm Table kun je hier bestellen

Vegetables Unleashed: A Cookbook -Jose Andres & Matt Goulding (US)

De Spaans- Amerikaanse chef José Andrés en de gerenommeerde schrijver Matt Goulding doen je met dit boek volledig met een nieuwe blik naar groenten kijken. Volgens hen zijn groenten sexy omdat ze op ontelbare manieren benaderd kunnen worden. Klaar om ondergedompeld te worden met recepten en tips & tricks van deze vegetable-lovers?

Vegetables Unleashed kun je hier bestellen

Six Seasons: A New Way with Vegetables -Joshua Mcfadden (US)

Met de ziel van een boer en de handen van een chef-kok toont Joshua Mcfadden je de eindeloze mogelijkheden die je met groenten kan creëren. Met wel 225 recepten wil hij aantonen dat groenten klaarmaken op onverwachte, interessante manieren kan. Het fantastische boek wordt opgedeeld in secties van rauwe tot gekookte én geconserveerde groenten. Voor ieder wat wils dus. 

Six seasons kun je hier bestellen

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden courtesy of respective publishers

Meer stories…

ILIS Restaurant genomineerd voor Prix Versailles

ATRA Studio kondigt met trots aan dat ILIS Restaurant genomineerd is voor de prestigieuze Prix Versailles. Deze gerenommeerde, wereldwijde prijs bekroont uitmuntendheid in commerciële architectuur en interieurontwerp, en erkent projecten die een perfecte mix zijn van esthetiek, innovatie en duurzaamheid.

Lees meer…
De YUST experience

Cohousing- en hospitalityconcept YUST combineert korte en lange verblijven met events,  gastronomie en lokale cultuur. Met hun ruim aanbod kamers en formules willen ze een ervaring  bieden die inspireert en verbindt, en dat in verrassende steden en buurten die bruisen

Lees meer…
Existentieel aan de kust

De Noordzee roept degenen die luisteren. Voor TJIP interior architecture bezit de Belgische kust een onevenaarbare spreuk die hen gekluisterd houdt. Hun portfolio bestaat voor een groot deel uit tweede verblijven van mensen die er onthaasting komen zoeken. Dit keer

Lees meer…
Een open leefruimte in luxe

Studio de Blieck, gevestigd in Hillegersberg, Rotterdam, heeft een schitterend project afgerond dat de essentie van hedendaags wonen perfect weet te vangen. Het team, onder leiding van Bernadette de Blieck, ging aan de slag met een duidelijke visie: een totale

Lees meer…
Ontsnappen bij citroenen

Een citroenboom draagt zijn vruchten geduldig, terwijl een zacht briesje zijn bladeren subtiel doet ritselen. Je bevindt je hier op een dakterras in Malilla, een wijk in Valencia. Interieurstudio Viruta Lab zag er het potentieel van een onderschatte buitenruimte en

Lees meer…
Koning in openlucht

Royal Botania richt buitenruimtes in met finesse. Al meer dan dertig jaar specialiseert het bedrijf zich in meubilair bestemd voor openlucht. Recent stortten ze zich in een samenwerking met Domaine Bagatelle in Frankrijk, waarvoor ze het beste uit hun assortiment

Lees meer…
Tafelen met houtambacht

Ieder begin is klein, maar het zijn je ambitie en discipline die je tot iets groots kunnen maken. Fontein & Bova is een Belgisch bedrijf dat weet wat het wil, namelijk eigenzinnige meubels en objecten vervaardigen uit hout en er

Lees meer…
Smaakbom van culturen

Af en toe zoeken we graag verre oorden op om je te inspireren. Nobu Toronto is een restaurant in de gelijknamige stad dat bezoekers een maaltijd in een weelderige setting voorschotelt. Studio Munge had de touwtjes in handen voor het

Lees meer…
Buur van Versailles

Soms wil je terugkeren naar waar je vandaan komt. Je zag het gebeuren bij de bewoner van dit negentiende-eeuwse huis in Versailles. Na een tijdje in Parijs te hebben gewoond, besloot hij opnieuw naar zijn ouderlijke woning te verhuizen, maar

Lees meer…