Homecollectie Imagicasa

Na lezers jarenlang begeleid te hebben in hun zoektocht naar de mooiste interieurs, beste woontips en meest inspirerende projecten, zet Imagicasa dit jaar nog een stap verder. Met een eigen homecollectie concretiseren we de luxe die we altijd tot in je woning willen brengen, en dat in de vorm van een hoogstaande set handdoeken die we zelf ontwierpen. Met veel trots stellen we je dan ook voor aan onze eigen kwalitatieve collectie.

Luxe en intimiteit zijn allesbehalve vreemden voor elkaar. Daarom dachten we na over een product dat enerzijds onze high-end huisstijl kanaliseert en anderzijds een diepgaande connectie met onze lezers aangaat. En wat komt je dichter op de huid dan badhanddoeken? Tijdens een nauwkeurig proces dat zich over meerdere maanden heeft afgespeeld, dachten we na over wat we zelf van een dergelijke set verlangen. Het resultaat overstijgt zelfs de eigen verwachtingen, want onze homecollectie beantwoordt werkelijk aan alle wensen. Zo creëerden we een omvangrijke handdoek die 100 cm op 150 cm meet, gevolgd door een evenwaardig exemplaar van 70 cm op 140 cm. Daarnaast telt het aanbod kleinere handdoeken van 50 cm op 100 cm, alsook gastendoekjes van 30 cm op 50 cm. Ten slotte creëerden we washandjes van 16 cm op 22 cm. 

Iets tastbaars dat het Imagicasa DNA volledig belichaamt

Naar goede gewoonte streefden we ook deze keer naar enkel en alleen de hoogste kwaliteit, dus was 100% katoen de juiste route om in te slaan. De stof voelt daarom uiterst aangenaam tegen de huid, wat zorgt voor een dagelijkse beleving vol luxe en zachtheid. Verder ontwierpen we een fijn maar sereen patroon dat ook het esthetische aspect ten goede komt. Wie zichzelf deze Valentijn wil trakteren op een prachtige set handdoeken, is bij Imagicasa aan het enige echte juiste adres. Daarbovenop werd het DNA van het merk werkelijk geconcretiseerd in iets tastbaars. Al wie een liefde koestert voor badkamers en wabi-sabi-interieurs, zal zijn eigen woonervaring verrijken met deze doordachte ontwerpen. Van de hoogwaardige kwaliteit tot de aantrekkelijke kleuren, deze homecollectie is de ideale match voor iedereen die zalige stoffen weet te appreciëren. 

Op zoek naar een onvergetelijk Valentijnscadeau? Of ben je simpelweg toe aan een geschenk voor jezelf? Begeef je spoedig naar de webshop van Imagicasa om je eigen set van de homecollectie te bemachtigen.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Stijn Vereeken

Meer stories…