fbpx

Homecollectie Imagicasa

Homecollectie Imagicasa

Homecollectie Imagicasa

Na lezers jarenlang begeleid te hebben in hun zoektocht naar de mooiste interieurs, beste woontips en meest inspirerende projecten, zet Imagicasa dit jaar nog een stap verder. Met een eigen homecollectie concretiseren we de luxe die we altijd tot in je woning willen brengen, en dat in de vorm van een hoogstaande set handdoeken die we zelf ontwierpen. Met veel trots stellen we je dan ook voor aan onze eigen kwalitatieve collectie.

Luxe en intimiteit zijn allesbehalve vreemden voor elkaar. Daarom dachten we na over een product dat enerzijds onze high-end huisstijl kanaliseert en anderzijds een diepgaande connectie met onze lezers aangaat. En wat komt je dichter op de huid dan badhanddoeken? Tijdens een nauwkeurig proces dat zich over meerdere maanden heeft afgespeeld, dachten we na over wat we zelf van een dergelijke set verlangen. Het resultaat overstijgt zelfs de eigen verwachtingen, want onze homecollectie beantwoordt werkelijk aan alle wensen. Zo creëerden we een omvangrijke handdoek die 100 cm op 150 cm meet, gevolgd door een evenwaardig exemplaar van 70 cm op 140 cm. Daarnaast telt het aanbod kleinere handdoeken van 50 cm op 100 cm, alsook gastendoekjes van 30 cm op 50 cm. Ten slotte creëerden we washandjes van 16 cm op 22 cm. 

Iets tastbaars dat het Imagicasa DNA volledig belichaamt

Naar goede gewoonte streefden we ook deze keer naar enkel en alleen de hoogste kwaliteit, dus was 100% katoen de juiste route om in te slaan. De stof voelt daarom uiterst aangenaam tegen de huid, wat zorgt voor een dagelijkse beleving vol luxe en zachtheid. Verder ontwierpen we een fijn maar sereen patroon dat ook het esthetische aspect ten goede komt. Wie zichzelf deze Valentijn wil trakteren op een prachtige set handdoeken, is bij Imagicasa aan het enige echte juiste adres. Daarbovenop werd het DNA van het merk werkelijk geconcretiseerd in iets tastbaars. Al wie een liefde koestert voor badkamers en wabi-sabi-interieurs, zal zijn eigen woonervaring verrijken met deze doordachte ontwerpen. Van de hoogwaardige kwaliteit tot de aantrekkelijke kleuren, deze homecollectie is de ideale match voor iedereen die zalige stoffen weet te appreciëren. 

Op zoek naar een onvergetelijk Valentijnscadeau? Of ben je simpelweg toe aan een geschenk voor jezelf? Begeef je spoedig naar de webshop van Imagicasa om je eigen set van de homecollectie te bemachtigen.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie door Stijn Vereeken

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​