fbpx

Idyllisch topcomfort

Idyllisch topcomfort

Idyllisch topcomfort

Vastgoedontwikkelaar Immogra strijkt neer in Deinze met een woonproject dat idyllisch top- comfort voorstelt. Leietop is een knap complex dat de lokale mogelijkheden om kwalitatief én rustig te wonen aanzienlijk uitbreidt. Wie op zoek is naar de ultieme woonbeleving kan zonder zorgen het vertrouwen in Immogra’s handen leggen.

Duurzame projecten die een multidisciplinaire meerwaarde introduceren zijn hetgeen waar Immogra het liefst op inzet. Door zich te focussen op toekomstgericht vastgoed slagen ze er in de buurten van morgen mee vorm te geven. Innovatie is daarom een terugkerende pijler die zich in al hun ondernemingen als een rode draad ontplooit.

Het neutrale kleurenpalet wordt bijgestaan door smaakvolle accenten.

Aan het indrukwekkende lijstje dat het bedrijf reeds op zijn naam heeft staan, kan nu ook Leietop worden toegevoegd. Je bevindt je hier nabij het centrum van Deinze, maar je woonomgeving is toch een plek waar je de rust kan terugvinden. Meer nog, met het juiste oog kom je hier steeds opnieuw een idyllische charme tegen. De sterke aanwezigheid van het groen is een prachtig decor voor een (letterlijk) hoogstaande woonervaring. De appartementen van Leietop strekken zich uit over twee impressionante woontorens. Gebouw A werd ontworpen in een U-vorm en kijkt neer over een groene middenplaats. Hier worden niet minder dan 46 residenties in ondergebracht, net als een commerciële ruimte en een gemeenschappelijke daktuin waar je gezellig kan vertoeven. Verder bevat deze woontoren een polyvalente zone waar slimme brievenbussen en thuisleverkasten een perfecte symbiose van relaxerend groen en een levendig centrum mag verwachten. Dit aanbod wordt aangevuld door gebouw B; in deze slanke toren bevinden zich 22 appartementen.

Qua grootte van de woongelegenheden is Leietop een mix van twee- en drie-slaapkamerappartemen- ten. Ongeacht de grootte werd er echter alles aan gedaan om het hele complex een verbindende uitstraling te geven door middel van een moderne vormgeving. Een ander pluspunt is dat de locatie een autoluw binnengebied is; dat wil zeggen dat er maximaal werd ingezet op het incorporeren van wandel- en fietsroutes die het complex doorkruisen. Fietsen kunnen terecht in verschillende bergingen en voor bakfietsen werd ook ruimte voorzien. Daarbovenop kan je de auto ondergronds parkeren.

Aan de binnenkant werden uiteraard ook hoge kwaliteitsstandaarden nagestreefd. Zo kwamen hier niets anders dan uitmuntende materialen terecht die tegelijkertijd de innovatieve missie van Leiertop echoën. Met een minimalistische doch elegante inrichting wist het project al veel liefhebbers te oogsten. Het neutrale kleurenpalet toont voornamelijk witte en beige tinten die hier en daar worden bijgestaan door smaakvolle accenten in zwart en goud. Het witte marmer onderbreekt in net de juiste mate de effen oppervlakken. Met een innovatief oog voor detail slaagde de vastgoedontwikkelaar opnieuw in het op punt zetten van een complex dat niet enkel een geweldige woonplaats aanbiedt, maar ook de beste aspecten van de stad in de verf zet.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Immogra

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​