fbpx

Inspirationeel Limburgs goud

Inspirationeel Limburgs goud

Inspirationeel Limburgs goud

Droom je van een tijdloze, duurzame villa gelegen op een toplocatie middenin het fantastische Limburg? Dan is het zeker de moeite waard om ter inspiratie het nieuwste project van Aurum in je op te nemen. De projectontwikkelaar slaagde erin om in de fijnste straat van Boldenberg niet een, maar twee villa’s op poten te zetten.

Al jarenlang staat het familiebedrijf bekend als de vertrouwenspartner die van A tot Z de droomwoning van elke klant realiseert. Luxueuze parels op toplocaties, daar streeft Aurum naar. Daarbij zorgt het bureau steeds voor unieke bouwwerken die mooi omringd worden door groene natuurpracht. Het is nooit een of-of verhaal, voor hen is het altijd een en-en verhaal: functionaliteit gaat dus altijd gepaard met esthetische schoonheid. Daarbij verzekert de projectontwikkelaar dat bij elk project de meest vooruitstrevende technieken worden gehanteerd. Ook kiezen ze steeds voor elk project de meest duurzame materialen.

In de fijnste straat van Boldenberg zullen binnenkort twee fantastische panden pronken.

Aurum wist een toplocatie te bemachtigen om de twee villa’s uit de grond te stampen. In de Heidestraat zullen binnenkort dus twee fantastische panden pronken. Beide villa’s die het bedrijf op percelen van 11a70ca en 9a62ca zal inplanten, zullen beiden hun eigenheid bewaren: het ene huis zal een strakkere look met een duidelijke horizontaliteit uitstralen terwijl het andere een klassiekere uitstraling met een puntdak zal krijgen. Wat beide panden in hun ontwerp verbindt, is de verregaande privacy waarmee de bouwwerken werden samengesteld. Ook zullen ze beiden enorm energiezuinig zijn door de zonnepanelen en een warmtepomp.

De toekomstige bewoners zullen enkel en alleen pure luxe kunnen verwachten. Tijdens de winter zullen ze zich geen zorgen hoeven te maken over koude voeten door de vloerverwarming die doorheen hun huis loopt. En gedurende de zomermaanden zullen ze steeds een aangename temperatuur kunnen bewaren door het ingebouwde ventilatiesysteem. Hoewel de plannen van het interieur er veelbelovend uitzien door de afwerking op maat, krijgen de toekomstige eigenaars de mogelijkheid om de afwerking van het interieur volledig naar hun smaak aan te laten passen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat de lichtrijke interieurs die Aurum voorstelt een enorme elegantie uitstraalt waar de bewoners zich ongetwijfeld thuis in zullen voelen.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Aurum 

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​