Investeer in zorg

Bij Brixter heb je de kans om maatschappelijk verantwoord te investeren in aantrekkelijk vastgoed. Met kwaliteit en jarenlange ervaring kan je hier met een gerust hart een aankoop doen waar je zoete vruchten van kan plukken. In hun assortiment vind je onder andere zorgcampus Paul Gilson in Brugge, een site met zorgflats voor personen met variërende beperkingen.

Brixter behoort tot de A-Star Group, een verzameling van rendabele en innoverende bedrijven die unieke vastgoedprojecten presenteren. Denk bijvoorbeeld aan studentenkamers of appartementen voor starters. Daar kan je ook zorgvastgoed tot rekenen, dat onderdak voorziet voor mensen met een tijdelijke of permanente zorgvraag, waaronder ook het Paul Gilson-project. De specialisten bij Brixter zijn de perfecte mensen om je te begeleiden bij een vastgoedinvestering die je kwaliteit en zekerheid moet opleveren. Met het oog op een rendabel rendement biedt Brixter je de beste omkadering voor vastgoedinvesteringen die je een langdurige voldoening schenken.

Investeerders zijn vrijgesteld van alle beheer, verhuur en onderhoud.

Zorgcampus Paul Gilson kan 41 residenten huizen en is uitgerust om permanent onderdak te bieden aan zowel individuen met fysieke en mentale beperkingen als zorgbehoevenden met andere noden. Een belangrijk pluspunt is dat mensen van alle leeftijden hier terecht kunnen. Naast zorgflats bezit Paul Gilson over polyvalente ruimtes, een ingerichte inkomhal en een conciërgewoning.  De bewoners komen hier terecht in een knusse omgeving; de wooneenheden zijn op maat van alleenwonenden en bieden dan ook de gewenste ruimte. Qua infrastructuur vind je hier een gezellige leefruimte die overloopt in een eetkamer met open keuken. Verder zijn er een badkamer en een ruime slaapkamer voor handen. Alle zorgflats zijn afgewerkt met uitmuntende materialen en zijn voorzien van airconditioning die zowel verkoelt als verwarmt. Met een overvloed aan natuurlijk licht en een mooi uitzicht is het hier aangenaam wonen met de juiste ondersteuning.

Paul Gilson is een interessant beleggingsproject dat een win-winsituatie mogelijk maakt. Aangezien Brixters professionele partner Zorgdorpen de volledige uitbating voor hun rekening neemt, zijn investeerders vrijgesteld van alle beheer, verhuur en onderhoud. Maandelijks brengt een zorgflat een vergoeding op die tussen de 413 en 638 euro ligt; het netto huurrendement exclusief financiering bedraagt drie procent. Tel daar nog eens bij dat VZW Prinsenhof en VZW Zorghuizen alle verantwoordelijkheden qua verhuur, beheer, administratie, techniek en financiën voor hun rekening nemen, en het is al snel duidelijk dat investeerders hier enkel met de voordelen in contact komen. Een totaal van 156 gepassioneerde medewerkers van Zorgdorpen doen hun uiterste best om hulpbehoevenden de beste zorg te bieden.

Zorgcampus Paul Gilson is een van de vele projecten die Brixter onder zijn vleugels neemt. Vastgoedinvesteerders hebben hier de uitgelezen kans om op een verantwoorde manier een belegging te doen die meerdere partijen ten goede komt. Met een overkoepelende begeleiding en talrijke voordelen, haal je met dit project alles uit je investering terwijl je een belangrijke sector mee ondersteunt.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Brixter

Meer stories…