fbpx

Moderne simpliciteit

Moderne simpliciteit

Moderne simpliciteit

Tijdloze interieurs creëren is het doel van onze partner Studio Anja Vissers. Met hun jarenlange kennis weet het team perfect hoe je van een woning een duurzaam en harmonieus geheel kan maken. Deze woning met eenvoudig kleurenpalet en strakke lijnen past helemaal in die visie.

Studio Anja Vissers werd in 1996 opgericht door de gelijknamige interieurarchitecte. Na haar opleiding tot architecte verdiepte ze zich in monumenten- en landschapszorg, iets wat je ook nu nog in haar interieurs ziet terugkomen. Ze combineert graag nieuw design met authentieke elementen, waarbij er een mooie reünie tussen oud en nieuw bestaat. Ondertussen is de studio uitgegroeid tot een toonaangevend ontwerpbureau dat tijdloze interieurs, afgestemd op de persoonlijkheid van de klant, vooropstelt. Dankzij hun jarenlange ervaring is ieder interieur een perfecte balans van ruimte, licht en de juiste materialen.

De vele wittinten vormen een harmonieus contrast met de zwarte raamkozijnen

Ook van nieuwbouwprojecten weet het bureau altijd een succes te maken. Deze woning voor een koppel zonder kinderen heeft een strakke, minimalistische uitstraling. De donkere gevel is opgetrokken uit ebonywood, wat een mooie combinatie vormt met de zwarte aluminium ramen. De grote ramen in de woning geven een fijn uitzicht op het terras en de prachtige omringende tuin.

Binnen werd gekozen voor een warme parketvloer, die dankzij vloerverwarming ook letterlijk voor een warm gevoel zorgt. In de badkamer, keuken, het gastentoilet en bureau is gebruik gemaakt van microtopping. De vele wittinten vormen een harmonieus contrast met de zwarte raamkozijnen en de donkere gevelsteen, wat voor een leuk kleurenspel zorgt. De zwevende trap in de leefruimte creëert een erg bijzonder effect en lijkt soms in de muur te verdwijnen. Natuurlijke materialen komen niet alleen terug in de architectuur, maar ook in de meubels.

Deze woning is het perfecte voorbeeld van een strak ontwerp waarin gezocht is naar de essentie van modern wonen. Met eenvoudig design en een duidelijk kleurenpalet wordt een eindresultaat gecreëerd dat tot de verbeelding blijft spreken.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie: Lien Dierckx

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​