Moderne simpliciteit

Tijdloze interieurs creëren is het doel van onze partner Studio Anja Vissers. Met hun jarenlange kennis weet het team perfect hoe je van een woning een duurzaam en harmonieus geheel kan maken. Deze woning met eenvoudig kleurenpalet en strakke lijnen past helemaal in die visie.

Studio Anja Vissers werd in 1996 opgericht door de gelijknamige interieurarchitecte. Na haar opleiding tot architecte verdiepte ze zich in monumenten- en landschapszorg, iets wat je ook nu nog in haar interieurs ziet terugkomen. Ze combineert graag nieuw design met authentieke elementen, waarbij er een mooie reünie tussen oud en nieuw bestaat. Ondertussen is de studio uitgegroeid tot een toonaangevend ontwerpbureau dat tijdloze interieurs, afgestemd op de persoonlijkheid van de klant, vooropstelt. Dankzij hun jarenlange ervaring is ieder interieur een perfecte balans van ruimte, licht en de juiste materialen.

De vele wittinten vormen een harmonieus contrast met de zwarte raamkozijnen

Ook van nieuwbouwprojecten weet het bureau altijd een succes te maken. Deze woning voor een koppel zonder kinderen heeft een strakke, minimalistische uitstraling. De donkere gevel is opgetrokken uit ebonywood, wat een mooie combinatie vormt met de zwarte aluminium ramen. De grote ramen in de woning geven een fijn uitzicht op het terras en de prachtige omringende tuin.

Binnen werd gekozen voor een warme parketvloer, die dankzij vloerverwarming ook letterlijk voor een warm gevoel zorgt. In de badkamer, keuken, het gastentoilet en bureau is gebruik gemaakt van microtopping. De vele wittinten vormen een harmonieus contrast met de zwarte raamkozijnen en de donkere gevelsteen, wat voor een leuk kleurenspel zorgt. De zwevende trap in de leefruimte creëert een erg bijzonder effect en lijkt soms in de muur te verdwijnen. Natuurlijke materialen komen niet alleen terug in de architectuur, maar ook in de meubels.

Deze woning is het perfecte voorbeeld van een strak ontwerp waarin gezocht is naar de essentie van modern wonen. Met eenvoudig design en een duidelijk kleurenpalet wordt een eindresultaat gecreëerd dat tot de verbeelding blijft spreken.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Fotografie: Lien Dierckx

Meer stories…