fbpx

Muzikale schoonheid in alle opzichten

Muzikale schoonheid in alle opzichten

Muzikale schoonheid in alle opzichten

Een audiosysteem ontwikkelen dat extreem handig in gebruik is, voor het beste geluid zorgt en er ook nog eens als een waar kunstwerk uitziet, dat was de missie van Pantheone. Volgens het bedrijf moet elk object in je interieur subliem zijn, en met de Pantheone I, die inzet op zowel het auditieve als het visuele aspect, zijn ze zeker in die opzet geslaagd.

Pantheone is een Australisch bedrijf gevestigd in Sydney en werkte vier jaar lang aan de productie van een audiosysteem dat de beste vorm en functie combineert. Inspiratie daarvoor haalt het bedrijf uit verschillende sectoren, zoals design, architectuur, dans en muziek. Creativiteit en passie komen naar voren in alles wat het team doet en creëert.

Er werd hard gewerkt om een speaker te ontwikkelen die zowel langs de binnen- als de buitenkant perfectie benadert en waarbij over elk detail is nagedacht. Het resultaat is een audiosysteem zoals je ze nog niet eerder zag: de Pantheone I, een luidspreker geïnspireerd door het Pantheon in Rome. Het strakke, unieke ontwerp, dat in wit en zwart beschikbaar is, zal in veel woningen moeiteloos in het interieur blenden. Dankzij de behuizing van handgemaakt gepolijst hars is geen enkele speaker hetzelfde. Iedere luidspreker is met andere woorden een uniek kunstwerk voor in je interieur.

Het innovatieve model zorgt voor de ultieme geluidservaring, waarbij je meteen volledig in de muziek wordt ondergedompeld. Twee woofers, die voor de lage klanken zorgen, brengen samen met een spreekspoel de beste muziek tot bij je thuis. Het systeem kan worden bediend met behulp van subtiele touch knoppen bovenaan het model. Ook handig is de Pantheone App, die met acht systemen gekoppeld kan worden, waardoor je bijvoorbeeld een aantal modellen over je huis kan verspreiden, die op hetzelfde moment dezelfde muziek afspelen. Tot slot kan je bij dit design ook gebruik maken van Alexa, Amazons virtuele assistent.

Het innovatieve model zorgt voor de ultieme geluidservaring

Met zijn minimalistische maar artistieke design en geluid van zeer hoge kwaliteit is de Pantheone I een creatieve meerwaarde in elke ruimte, die voor een magnifieke muziekervaring zorgt. Dankzij de vele handige functies, zoals de bijbehorende app en Alexa, kan het systeem ook nog eens zeer eenvoudig bediend worden.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

All images courtesy of Pantheone

Meer stories…

Stoere schil, warme pit

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw hoofdstuk. Als je ook nog eens in een prachtvilla gaat wonen die speciaal voor jou werd ontworpen, kan het plaatje niet meer stuk. Studio Anja Vissers verzorgde deze opdracht voor een recent samengesteld gezin. Het resultaat stelde de klanten meer dan gelukkig, want een moderne woonst als deze kom je niet elke dag tegen. We leiden je met plezier rond in het ontwerp.

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​