fbpx

Nieuwbouw nabij groen

Nieuwbouw nabij groen

Nieuwbouw nabij groen

Real Living wordt altijd enthousiast van nieuwbouwprojecten die de hoogste standaarden nastreven. Mooi wonen staat voor ons zonder uitzondering gelijk aan kwalitatief en verantwoord wonen. Woonpark l’Hermitage past daar perfect tussen. Gaande van de rustige ligging tot de verzorgde inrichting, hier ben je aan het juiste adres voor gewilde woningen die luxe garanderen.

Residentieel vastgoed ontwikkelen is de primaire specialisatie van familiebedrijf Aurum. Elk project in hun naam is gevestigd op een ideale locatie, dit keer zijnde Bolderberg nabij Hasselt. Belangrijk voor hen is de architecturale waarde van hun projecten, waarvoor aspecten zoals lichtinval en ruimtelijke beleving van ongelooflijk hoge waarde zijn. Verder richten ze zich elke keer op de duurzame mogelijkheden van een woonst en zoeken ze naar de beste manier om energiezuinige panden op de markt te brengen. Groenrijke omgevingen vervolledigen het plaatje, natuurlijk. Uiteraard is de esthetische en conceptuele invulling evenzeer van belang, want het team maakt geen toegevingen op het vlak van materialen en technieken. Een bijkomend voordeel dat voor kopers een zeldzame meerwaarde introduceert, is het feit dat het om een optimale return-on-investment gaat. Omdat elk project voor elke schakel in hun handen ligt, garandeert Aurum dat ze de verwachte kwaliteit ook daadwerkelijk aanleveren. Hoewel het bedrijf steeds objectief de gehele keten zo goed mogelijk overschouwt, blijven ze zich tegelijkertijd steeds bewust van de persoonlijke rol die hun huizen spelen in het leven van de kopers. Daarom is vertrouwen een noodzakelijke basis die ze continue blijven voeden. 

Woonpark l’Hermitage bevestigt alle waarden die ze in het verleden reeds concreet maakten. Het concept omvat zes halfopen luxewoningen en één open bebouwing. Vlakbij ligt natuurdomein De Kluis en alle panden zijn naar het zuiden georiënteerd. Dankzij de verkeersluwe éénrichtingsstraat is het een ideale locatie om kinderen groot te brengen, maar evengoed bevind je je slechts op een steenworp afstand van meerdere recreatie- en winkelgelegenheden. Alle villa’s in dit project zijn voorzien van meerdere energiezuinige installaties, waaronder zonnepanelen, een warmtepomp en een ventilatiesysteem. Qua stijl neigt de inrichting naar modern met enkele traditionelere toetsen. Neutrale kleuren zorgen voor een extra vergroting van de ruimtes en vermijden visuele en mentale drukte. In de badkamer komt vooral een minimalistische insteek naar voren, wat vooral te danken is aan de open douche en de zuiver belijnde alleenstaande badkuip. In elke kamer werd er duidelijk getracht om een blijvende kalmte op te roepen. Zowel binnen als buiten is dat geslaagd, want hier geniet de hele familie van een waardevol stukje rust. 

Vlakbij ligt natuurdomein De Kluis en alle panden zijn naar het zuiden georiënteerd

L’Hermitage is een project van vastgoedontwikkelaar Aurum. Als familiebedrijf weten ze maar al te goed waar mensen naar op zoek zijn in nieuwbouwpanden. Met deze kleinschalige selectie van luxewoningen vervolledigen ze het Belgische woonlandschap met een aantrekkelijk concept vol troeven. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Aurum 

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​