fbpx

Opzoeken van rust

Opzoeken van rust

Opzoeken van rust

Immo Brown neemt je mee naar een woonproject te Knokke dat een op-en-top idyllisch comfort weergeeft. Als vaste waarde voor vastgoed in Knokke, Het Zoute en Duinbergen gaat het team iedere zoektocht aan; een residentie in het bruisende kustleven of toch rustig in het groen, zij gaan aan de slag voor jou. Wie op zoek is naar de ultieme woonbeleving kan zonder zorgen het vertrouwen in hun handen leggen.

Met een vastgoedportefeuille van exclusieve villa’s, woningen en appartementen zorgt Immo Brown voor een unieke levenskwaliteit- en stijl in de badstad Knokke-Zoute. Hun netwerk strekt zich uit van Brussel tot Luxemburg en van Nederland tot Duitsland. Daardoor legt de vastgoedontwikkelaar de juiste connectie tussen hun aanbod van talloze luxepanden en de meest geschikte koper. Meer nog, het is hun missie om van een verkoop een succes te maken. De zaakvoerders staan als vastgoedkoppel stevig aan het roer en vertrouwen daarbij op de ondersteuning van hun gedreven team bij iedere verkoop of verhuur. Hier staan hun persoonlijke service en uiterste professionaliteit voorop, naast de vanzelfsprekende vlekkeloze transactie. 

Wij nemen je dit keer naar een van hun meest recente parels aan de Noordzee, wat meteen ook het prestige van de badplaats in stand houdt. Met haar ton-sur-ton interieur en zicht op de zee geniet je van het beste dat de omgeving te bieden heeft en is deze woning een die je niet gemist wil hebben. Opnieuw weet Immo Brown ons een luxueus appartement voor te stellen dat reikt naar het hoogste wooncomfort. Dankzij een unieke mix van materialen en baanbrekende inzichten bieden zij een woonst aan waarin toekomstige bewoners zich thuis kunnen voelen. Verder toont de vastgoedontwikkelaar met deze realisatie in Knokke ontworpen door Chrisma hun passie voor comfort en hoogwaardige afwerking. 

Gebruik van hedendaagse en een zeer kwaliteitsvolle materialen

Dit bijzondere appartement is zeer goed gelegen ter hoogte van de Wandelijk, het Zwin en de zeilclub. Het beschikt bovendien niet alleen over het frontale zeezicht, maar ook over een privatieve tuin en zongericht terras. Deze sfeervolle realisatie werd bereikt met tijdloze, hedendaagse en een zeer kwaliteitsvolle materialen. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomt door de rust die het appartement uitstraalt. De open, volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van alle huishoudapparatuur. Verder zijn er drie volwaardige, lichtrijke slaapkamers, een master bedroom en een douchekamer.  De masterbedroom heeft een zuidgericht terras met een mooi uitzicht over het Zwin. Verder is er nog een kelder, gemeenschappelijke fietsenberging en een mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats in de residentie.

Een ding was meteen duidelijk: er werden hoge kwaliteitsstandaarden nagestreefd. Met een minimalistische doch elegante inrichting wist het al veel liefhebbers te oogsten. Het neutrale kleurenpalet toont voornamelijk beige tinten die hier en daar worden bijgestaan door smaakvolle accenten in zwart. Met een innovatief oog voor detail slaagde de vastgoedontwikkelaar opnieuw in het op punt zetten van een complex dat niet enkel een geweldige woonplaats aanbiedt, maar ook de beste aspecten van de stad in de verf zet. Lees het volledig artikel in Real Living Spring 2023.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Immo Brown

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​