fbpx

Welkom thuis met Basalte

Welkom thuis met Basalte

Welkom thuis met Basalte

Intelligente woningen zijn geen nieuw begrip meer. Het Belgische Basalte is een duidelijke voorloper in de sector, want met hun producten introduceren ze elke keer een vernieuwende standaard. De meest recente toevoeging aan het aanbod is Adelante: een nieuwe deurtelefoon met een modulair ontwerp. Een ouderwetse bel behoort nu onherroepelijk tot het verleden.

Design begint bij je voordeur, kijk maar naar het Adelante-model. Krijg een duidelijke eerste indruk van je gasten dankzij twee kwalitatieve camera’s en spreek hen via een duidelijke microfoon. Om toch niet helemaal afstand te doen van de romantiek van authentieke deurbellen, is er zowel een fysieke knop als touchscreen aanwezig. Op deze manier combineer je eigenlijk het beste van twee werelden. Een veilig gevoel en controle over je woning zijn allesbehalve een overbodige luxe, en met de ontwerpen van Basalte gebeurt dat ook nog eens in stijl. Wat deze nieuwste creatie nu precies modulair maakt? Snufjes zoals badgelezers, vingerafdrukherkenning, toegangscontrole en nog heel wat meer. Sofisticatie is duidelijk de tweede natuur van het merk en elk product dat ze uitbrengen, is daar een nieuw bewijs van. 

Natuurlijk wil het oog ook wel wat. De makers van Adelante dachten daar hetzelfde over, dus zorgden ze ervoor dat je de deurtelefoon in verschillende kwalitatieve afwerkingen en kleuren kan verkrijgen. Voor mensen die niet terugdeinzen voor een gewaagder design is er ook de optie om de apparatuur even lang als de deur te maken. Daarbovenop hebben klanten de keuze tussen een installatie aan de muur of aan een aparte paal. In ieder geval bevestigt elke variant van het ontwerp een van de ontwerpers hun blijvende principes, namelijk dat smart home-apparatuur naast het functionele aspect tegelijkertijd een inspirerend staaltje design kan en mag vertonen. 

Een nieuwe deurtelefoon met een modulair ontwerp

Binnenkort volgt er nog meer informatie over deze recente uitbreiding van het aanbod van Basalte, maar het eerste nieuws ontving je vandaag al van ons. We hopen dat we je alvast hebben kunnen warm maken voor alweer een positieve evolutie in het moderne woonlandschap. Welkom thuis! 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van Basalte

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​