Outdoor zoals jij het wilt

Met de lente die zich steeds duidelijker te kennen geeft deze dagen heeft Studio Piet Boon iets speciaals te vieren. Op 15 maart 2023 openden ze namelijk hun eerste Outdoor Flagship Store. Leven en wonen is een heel stuk aangenamer wanneer je over een esthetische buitenruimte beschikt die aan al je wensen en noden beantwoordt. Het aanbod van deze interieurspecialist kan je hier een heel eind mee op weg helpen.

Studio Piet Boon werkt totale conceptvisies uit voor ruimtes waarin je met plezier uren doorbrengt. Tijdloze interieurs en exterieurs zijn vertrouwd terrein voor hen, en ze weten ook altijd raad met het combineren van de zones binnen- en buitenshuis. Deze Outdoor Flagship Store is de nieuwste toevoeging aan een reeks die nu vier vestigingen telt. Zo hebben ze ook Living, Kitchen & Dining en Bathroom & Bedroom flagship stores, die zich allemaal in Oostzaan, Nederland bevinden. Vanzelfsprekend staat deze vierde winkel volledig in het teken van de buitenruimtes, en dat met een oppervlakte van 370 vierkante meter. Hun outdoor collectie wil klanten een complete ervaring meegeven waardoor hun tuin en/of terras het hele jaar door gebruikt kan worden. Meubels, verlichting, tegels, douches en meer zijn allemaal gepresenteerd in het uitnodigende aanbod. Daarbovenop telt de selectie kunstobjecten die zonder problemen buiten kunnen staan, aangezien ze vervaardigd zijn van natuurlijke materialen zoals porselein, hout en keramiek. Na een lange dag buiten ontspannen in een ontwerp dat volledig je eigen ding is, wie kan daar nee tegen zeggen? 

De nieuwste toevoeging aan een reeks die nu vier vestigingen telt

Niet alleen het aanbod maakt van deze outdoor locatie een adres dat een bezoek verdient, maar ook het Piet Boon by Bronkhorst buitenverblijf dat je er exclusief kan ontdekken. Die tweede naam is een specialist binnen het ontwerpen en realiseren van uitzonderlijke buitenverblijven op maat. Ze weten als geen ander waar mensen nood aan hebben in de buitenlucht, inclusief de gewenste luxe. Daarom is dit project een schoolvoorbeeld van interieur en exterieur die prachtig fuseren. Na de details met grote zorg met elkaar te harmoniseren, blinkt de complete inrichting van kwalitatieve afwerking. Je kan er kennismaken met een tuinontwerp dat beschikbaar is in zowel twee formaten als twee waaiers van kleuren. Voor de realisatie bij cliënten thuis worden alle elementen aangepast aan de persoonlijke voorkeuren, wat typerend is voor de manier van werken van het bedrijf. Met andere woorden: je bent hier aan het juiste adres om je buitenruimte door kenners te laten inrichten op exact de manier die je wil, zelfs tot in de kleine details. 

Deze nieuwe Outdoor Flagship Store is een spannend vervolg op de bestaande vestigingen van Studio Piet Boon. Of je nu toe bent aan een volledig nieuwe inrichting of simpelweg inspiratie wil opdoen, hier word je ontvangen te midden van een indrukwekkende verzameling van topontwerpen en -stukken. 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden eigendom van Piet Boon

Meer stories…