Real Living lente 2023: nu in de winkel!

Het is weer zover: een nieuwe editie van Real Living ligt in de rekken. Deze lente presenteren we je een nummer zoals je nog nooit zag. Het goede leven staat bij ons voorop, altijd. Combineer dat met het ontluikende seizoen en alle fijne dingen die daarbij horen, en je hebt een magazine dat bol staat van lifestyle en wooninspiratie. We kunnen dan ook niet wachten tot je kennismaakt met deze jongste selectie van interieurs, individuen en adressen.
Video afspelen

In dit nummer verwerkten we opnieuw heel wat lekkers. De nieuwe generatie chocolatiers verbluft met de graad van detail en verbeelding waarmee hun zoete creaties ontstaan. Uiteraard mag het soms ook wat gezonder zijn, dus zochten we naar enkele boeren die in hun hoevewinkels verse producten verkopen en reflecteren we op de maatschappelijke positie waarin ze zich bevinden. Daarbovenop stellen we enkele toprestaurants voor die geen enkele liefhebber van gastronomie onbekend mogen zijn. Welzijn is het belangrijkste dat er is, en daarom dompelen we ons ook onder in Feng Shui en manieren waarop je deze oude filosofie in je eigen interieur kan verwerken. Daarnaast introduceren we je aan verschillende projecten waar je met plezier zou binnenstappen. Bij ons voel je je meteen thuis op uiteenlopende plekken en interieurs verspreid over verschillende stijlen. Design mag daar vanzelfsprekend niet in ontbreken, dus houd je ook maar klaar voor speciale ontwerpen en decoratie die de standaard doorbreken. 

Deze editie is er een om jarenlang bij te houden

Kennis is kracht, eender in welke sector je je inwerkt. Elke editie zoeken we een aantal experts die ons meer inzicht willen geven in hun leven en het werk dat ze doen. Deze keer strikken we enkele ladychefs die voor ons hun visie en methodologie uit de doeken doen, en biersommelier Sofie Vanrafelghem overtuigt je voor eens en altijd waarom deze drank écht je tijd waard is. Deze editie is er een om jarenlang bij te houden, want de inspiratie en kennis die je hier worden aangereikt, zijn een zeldzaam goed dat je nergens anders treft. Wonen en leven worden samengebracht in een onvergetelijke mix waar de lente van de eerste tot en met de laatste pagina in de lucht hangt. Een grote variëteit aan projecten, verhalen die je bijblijven en ideeën die mateloos motiveren, dit seizoen geven we het je allemaal. 

Met deze editie wensen we je te vergezellen in de maanden dat de natuur opnieuw haar weg vindt en onze woningen verlangen naar frisheid. Samen met onze lezers genieten we van alles dat dit seizoen te bieden heeft en vinden we rust in de gedachte dat ook de rest van dit jaar geweldig zal zijn. Rep je naar onze verkooppunten of onze website om je exemplaar van deze eerste editie van 2023 in handen te krijgen. Veel leesplezier! 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden © Next Dream bv

Meer stories…