Real Living lente 2023: nu in de winkel!

Real Living lente 2023: nu in de winkel!

Real Living lente 2023: nu in de winkel!

Het is weer zover: een nieuwe editie van Real Living ligt in de rekken. Deze lente presenteren we je een nummer zoals je nog nooit zag. Het goede leven staat bij ons voorop, altijd. Combineer dat met het ontluikende seizoen en alle fijne dingen die daarbij horen, en je hebt een magazine dat bol staat van lifestyle en wooninspiratie. We kunnen dan ook niet wachten tot je kennismaakt met deze jongste selectie van interieurs, individuen en adressen.

In dit nummer verwerkten we opnieuw heel wat lekkers. De nieuwe generatie chocolatiers verbluft met de graad van detail en verbeelding waarmee hun zoete creaties ontstaan. Uiteraard mag het soms ook wat gezonder zijn, dus zochten we naar enkele boeren die in hun hoevewinkels verse producten verkopen en reflecteren we op de maatschappelijke positie waarin ze zich bevinden. Daarbovenop stellen we enkele toprestaurants voor die geen enkele liefhebber van gastronomie onbekend mogen zijn. Welzijn is het belangrijkste dat er is, en daarom dompelen we ons ook onder in Feng Shui en manieren waarop je deze oude filosofie in je eigen interieur kan verwerken. Daarnaast introduceren we je aan verschillende projecten waar je met plezier zou binnenstappen. Bij ons voel je je meteen thuis op uiteenlopende plekken en interieurs verspreid over verschillende stijlen. Design mag daar vanzelfsprekend niet in ontbreken, dus houd je ook maar klaar voor speciale ontwerpen en decoratie die de standaard doorbreken. 

Deze editie is er een om jarenlang bij te houden

Kennis is kracht, eender in welke sector je je inwerkt. Elke editie zoeken we een aantal experts die ons meer inzicht willen geven in hun leven en het werk dat ze doen. Deze keer strikken we enkele ladychefs die voor ons hun visie en methodologie uit de doeken doen, en biersommelier Sofie Vanrafelghem overtuigt je voor eens en altijd waarom deze drank écht je tijd waard is. Deze editie is er een om jarenlang bij te houden, want de inspiratie en kennis die je hier worden aangereikt, zijn een zeldzaam goed dat je nergens anders treft. Wonen en leven worden samengebracht in een onvergetelijke mix waar de lente van de eerste tot en met de laatste pagina in de lucht hangt. Een grote variëteit aan projecten, verhalen die je bijblijven en ideeën die mateloos motiveren, dit seizoen geven we het je allemaal. 

Met deze editie wensen we je te vergezellen in de maanden dat de natuur opnieuw haar weg vindt en onze woningen verlangen naar frisheid. Samen met onze lezers genieten we van alles dat dit seizoen te bieden heeft en vinden we rust in de gedachte dat ook de rest van dit jaar geweldig zal zijn. Rep je naar onze verkooppunten of onze website om je exemplaar van deze eerste editie van 2023 in handen te krijgen. Veel leesplezier! 

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Beelden © Next Dream bv

Meer stories…

Tablàvins: waar gastronomie en wijn samensmelten

In het restaurant Tablàvins te Knokke ontmoet de Belgisch-Franse keuken een ontspannen, bistro-achtige sfeer in een unieke omgeving. Het restaurant, dat reeds een bewogen geschiedenis achter de kiezen heeft als sterrenrestaurant Jardin, werd zes jaar geleden overgenomen door Geoffrey en

Lees meer…
Het bourgondische DNA van Restaurant Hula 

In het hart van Heule bevindt zich Hula, een restaurant waar tijdloze elegantie en klassieke gastronomie samenkomen. Onder leiding van chef Thijs biedt Hula een Bourgondische ervaring zonder compromissen, waarbij authentieke smaken en moderne technieken elkaar perfect aanvullen.

Lees meer…
Le Kok sur Mer omarmt smaak en zee

Het ietwat afgelegen Vlissegem is, sinds de introductie van het kwaliteitsrestaurant Le Kok sur Mer in 2014, dé culinaire place to be bij uitstek. Deze gastronomische bestemming staat bekend om zijn moderne Franse keuken en warme, huiselijke sfeer. Achter dit

Lees meer…
Hoedje af voor Bistrôt Chapeau

In het hart van Blaricum ligt Bistrôt Chapeau, een warm en intiem restaurant waar klassieke Franse gastronomie centraal staat. Achter dit bijzondere concept staan Nicky Quarz en zijn vrouw en partner in crime Michele, een gepassioneerd duo dat hun liefde

Lees meer…
Folded Echoes: een verrassing achter elke vouw 

De afgelopen editie van Collectible, de toonaangevende internationale beurs voor collectief design die plaatsvond in Brussel, bracht weer een indrukwekkende verzameling van hedendaags design en kunst. Deze beurs, die de grenzen tussen kunst en design verkent, bood een podium voor

Lees meer…
Een verfijnde inrichting met maximaal ruimtegevoel

Bij de inrichting van dit kapsalon is gekozen voor een compact maar doordacht interieurdesign. De ruimte is optimaal benut, waardoor een uitnodigende en stijlvolle sfeer ontstaat zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak. Dit project, ontworpen door interieurarchitect Kevin

Lees meer…
Een nieuwe kijk op een oude boerderij

Ontwerp DO betreft de volledige renovatie van een historische boerderij met een bijbehorend poolhouse. Het project richtte zich voornamelijk op de binnenzijde, waarbij de monumentale waarde van de boerderij bewaard bleef. Van buiten is er dan ook weinig veranderd en

Lees meer…