fbpx

Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Voor velen is het leven op z’n best tijdens de zomer. Real Living bundelt het hele jaar door niets anders dan pareltjes van ontwerpen, ideeën en verhalen, en toch: de warmste maanden blijven speciaal. Deze editie kunnen we stellen dat we voorop lopen, op meerdere vlakken. Aarzel dus niet en laat ons je voorstellen aan nieuwigheden binnen design en interieur, uitnodigende projecten en grensverleggende concepten.

Photography by Francisco Nogueira

De basis van ons magazine is en blijft het idee van de woning. Daarom kan je naar goede gewoonte ook deze keer rekenen op een reeks interieurprojecten die stuk voor stuk gehuld gaan in een levendige uitstraling. Hoeveel je ook van je huidige thuis houdt, met de ontwerpen die wij je voorschotelen, heb je meteen heel wat inspiratie voor de toekomst. Het leven in de zon is zalig, dus vanzelfsprekend maakten we wat plaats vrij om outdoor design in de kijker te zetten. Vertrouw er ook maar op dat we als geen ander weten welke nieuwigheden je niet mag missen, zowel in de binnen- als buitenruimte. Onze selectie van noemenswaardige trends verzekert dat je op de hoogte bent van enkele sprekende evoluties en opmerkelijke zaken binnen het woonsegment. Het is niet overdreven om te zeggen dat we over een stevige expertise beschikken en dat we die maar al te graag met je delen, bijvoorbeeld over eco-efficiënte bouwmanieren en hoe je je badkamer of leefruimte met enkele accessoires meteen een andere look kan geven. 

Deze editie borduren we verder op een fundering die we eerder dit jaar legden. Concreet betekent dat een nieuw hoofdstuk in ons verhaal rond Feng Shui, waarin we je deze keer allerlei praktische tips meegeven om deze filosofie op een makkelijke en benaderbare wijze in je eigen dagelijkse omgeving toe te passen. Daarnaast keren we terug naar het thema rond boeren, want deze keer gingen we in gesprek met enkele eerlijke initiatieven die de Vlaamse landbouw zo goed mogelijk willen ondersteunen. Verder hebben we dit seizoen een streepje voor bij koffiedrinkers, want we maakten een selectie van de beste koffiemachines voor zowel zeer ervaren als minder ervaren liefhebbers en gingen ook nog eens rond de tafel zitten met een professionele barista. Daarnaast spitten we enkele termen uit die iedereen kent, maar daarom niet automatisch veel van weet, namelijk comfort food en de populaire sport gekend als pilates. Tot slot zijn we op ons gelukkigst als we daarbovenop onze dorst naar fantasie kunnen lessen met meeslepende visualisaties en futuristische concepten. Wat denk je bijvoorbeeld van een herinterpretatie van caravans? 

De basis van ons magazine is en blijft het idee van de woning

Real Living heet je vol enthousiasme welkom bij alweer een schitterende editie die de beste smaken van het high-end woon- en lifestylesegment bij elkaar brengt. Van prachtige woningen tot hoogstaande restaurants en meer, wij zijn je vaste metgezel om het beste uit het leven te halen. We zijn vereerd je ook voor dit hoofdstuk bij ons te mogen hebben, want het wordt er een om nooit te vergeten. 

Rep je naar onze webshop of een van onze verkooppunten voor een exemplaar van deze schitterende zomereditie! 

Veel leesplezier!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Slider credits
Zuivere eenvoud: Photography by Stéphanie Mathias
Bouwen aan de toekomst: Hennep wall panels © Idrisse Hydara
Outdoor Trends: Talenti, Cliff Collection
Cars: Porsche Taycan Sport Turismo / Polestar 4 / Audio Q8 e-tron

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​