Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Real Living zomer 2023 nu verkrijgbaar

Voor velen is het leven op z’n best tijdens de zomer. Real Living bundelt het hele jaar door niets anders dan pareltjes van ontwerpen, ideeën en verhalen, en toch: de warmste maanden blijven speciaal. Deze editie kunnen we stellen dat we voorop lopen, op meerdere vlakken. Aarzel dus niet en laat ons je voorstellen aan nieuwigheden binnen design en interieur, uitnodigende projecten en grensverleggende concepten.

Photography by Francisco Nogueira

De basis van ons magazine is en blijft het idee van de woning. Daarom kan je naar goede gewoonte ook deze keer rekenen op een reeks interieurprojecten die stuk voor stuk gehuld gaan in een levendige uitstraling. Hoeveel je ook van je huidige thuis houdt, met de ontwerpen die wij je voorschotelen, heb je meteen heel wat inspiratie voor de toekomst. Het leven in de zon is zalig, dus vanzelfsprekend maakten we wat plaats vrij om outdoor design in de kijker te zetten. Vertrouw er ook maar op dat we als geen ander weten welke nieuwigheden je niet mag missen, zowel in de binnen- als buitenruimte. Onze selectie van noemenswaardige trends verzekert dat je op de hoogte bent van enkele sprekende evoluties en opmerkelijke zaken binnen het woonsegment. Het is niet overdreven om te zeggen dat we over een stevige expertise beschikken en dat we die maar al te graag met je delen, bijvoorbeeld over eco-efficiënte bouwmanieren en hoe je je badkamer of leefruimte met enkele accessoires meteen een andere look kan geven. 

Deze editie borduren we verder op een fundering die we eerder dit jaar legden. Concreet betekent dat een nieuw hoofdstuk in ons verhaal rond Feng Shui, waarin we je deze keer allerlei praktische tips meegeven om deze filosofie op een makkelijke en benaderbare wijze in je eigen dagelijkse omgeving toe te passen. Daarnaast keren we terug naar het thema rond boeren, want deze keer gingen we in gesprek met enkele eerlijke initiatieven die de Vlaamse landbouw zo goed mogelijk willen ondersteunen. Verder hebben we dit seizoen een streepje voor bij koffiedrinkers, want we maakten een selectie van de beste koffiemachines voor zowel zeer ervaren als minder ervaren liefhebbers en gingen ook nog eens rond de tafel zitten met een professionele barista. Daarnaast spitten we enkele termen uit die iedereen kent, maar daarom niet automatisch veel van weet, namelijk comfort food en de populaire sport gekend als pilates. Tot slot zijn we op ons gelukkigst als we daarbovenop onze dorst naar fantasie kunnen lessen met meeslepende visualisaties en futuristische concepten. Wat denk je bijvoorbeeld van een herinterpretatie van caravans? 

De basis van ons magazine is en blijft het idee van de woning

Real Living heet je vol enthousiasme welkom bij alweer een schitterende editie die de beste smaken van het high-end woon- en lifestylesegment bij elkaar brengt. Van prachtige woningen tot hoogstaande restaurants en meer, wij zijn je vaste metgezel om het beste uit het leven te halen. We zijn vereerd je ook voor dit hoofdstuk bij ons te mogen hebben, want het wordt er een om nooit te vergeten. 

Rep je naar onze webshop of een van onze verkooppunten voor een exemplaar van deze schitterende zomereditie! 

Veel leesplezier!

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Slider credits
Zuivere eenvoud: Photography by Stéphanie Mathias
Bouwen aan de toekomst: Hennep wall panels © Idrisse Hydara
Outdoor Trends: Talenti, Cliff Collection
Cars: Porsche Taycan Sport Turismo / Polestar 4 / Audio Q8 e-tron

Meer stories…

Een familieverhaal met sterren en smaak

Restaurant De Leuf in het Nederlands-Limburgse Ubachsberg is veel meer dan een culinair trefpunt; het is het levenswerk van de familie Van de Bunt, gedragen door passie, vakmanschap en vernieuwingsdrang. Sinds de oprichting in 1988 door Paul en Sandra van

Lees meer…
Liefde voor desem

Ruim vier jaar geleden werd de lucht van de Voldersstraat in Gent voor het eerst doordrenkt met de geur van versgebakken brood. Mathieu Dierick opende er met Kultur Bakery zijn deuren en zijn hart, voor iedereen die houdt van heerlijk

Lees meer…
Eenvoud, warmte en karakter

​​In het hart van elk ontwerp schuilt een verhaal, een subtiel spel van creativiteit, vakmanschap en visie. Het nieuwste project van vers interieur, uitgevoerd door de gerenommeerde uitvoerder De Coene, is daar geen uitzondering op. De samenwerking tussen deze twee

Lees meer…
Wonen in warmte en sfeer

Midden in het pittoreske Nokere heeft Alto Interiors een bijzonder interieurproject gerealiseerd. Een nieuwbouwwoning werd omgetoverd tot een warme, stijlvolle en tijdloze thuis voor een jong koppel met hun kindje. De klassieke architectuur van François Vandamme vormde de perfecte basis

Lees meer…
Een sensorische reis door de Aziatische keuken

In het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich Taiko Cuisine, een bekroond Aziatisch restaurant dat de grenzen van culinaire creativiteit verlegt. Met een focus op hoogwaardige ingrediënten en krachtige smaken onderscheidt het etablissement zich van andere restaurants met een gelijkwaardige

Lees meer…
Brutale poëzie en robuuste verfijning in STRATA

Combineer Tim Vranken, Middernacht & Alexander en Linde Freya Tangelder in een trio-tentoonstelling in Salone del Mobile te Milaan en wees getuige van een baanbrekende expositie. Salone is gehuisvest in een enorme industriële ruimte vlakbij de iconische Fondazione Prada. Het

Lees meer…
Stapsteen voor smaken

Sander Van de Walle bezorgt restaurant Caillou in Knokke-Heist een culinaire status om u tegen te zeggen. In een toegankelijke maar verfijnde omkadering schotelen hij en zijn ploeg de klanten seizoensgebonden gerechten voor die hen nog lang na thuiskomst bijblijven.

Lees meer…
Culinaire hoogvlieger met adembenemend uitzicht

Welkom bij Haut, een gastronomisch pareltje in Oostende. Dit restaurant, gelegen op de 28ste verdieping, biedt niet alleen een indrukwekkend uitzicht over de kustlijn, maar ook een culinaire ervaring die zijn gelijke niet kent. Chef Dimitri Proost en zijn team

Lees meer…