fbpx

Succes binnen en buiten

Succes binnen en buiten

Succes binnen en buiten

RR Interieur is in België en daarbuiten een van de centrale referenties voor hoogstaand meubilair en de beste afwerking van je interieur. Hun collectie is uitgebreid, gevarieerd en in staat om ieders vraag naar interessant design te beantwoorden. Deze keer laten we je van dichtbij kennismaken met een van de vele successen in hun portfolio, namelijk een project waar hun diensten uitgebreid werden ingeschakeld.

Meubilair, objecten en ideeën tot bij een groeiend publiek brengen, is de leidraad voor de missie die RR Interieur wil volbrengen. Hun aanbod bevat uitsluitend topmerken en blijft zich continu vernieuwen. Oprichters Rik en Sylvie Ruebens gaan vanaf dag één tewerk vanuit een diepgaande fascinatie voor mooie ontwerpen en uitnodigende ruimtes. Met hun verschillende showrooms zijn ze inmiddels actief in een uitgebreid netwerk dat steeds verder reikt. Een interieur stijlvol afwerken wordt met hun input een zaligheid met een zo goed mogelijk resultaat als gevolg. Ze weten de juiste stukken op de juiste plekken te plaatsen. Een streng oog zoals dat van hen kom je zelden tegen, en dat vertaalt zich in de gewilde status van hun diensten. 

Een interieur stijlvol afwerken wordt met hun input een zaligheid

Dit project in Knokke doet ons alvast uitkijken naar wat de toekomst nog zoal zal brengen voor het topbedrijf. Hier werd RR Interieur ingeschakeld om zowel in- én outdoor hun ding te doen. Deze woning geeft duidelijk weer hoe ze de laatste tijd ook steeds meer inspelen op het buitensegment en eveneens in het exterieur hun service willen aanbieden. Met dit project tonen ze alvast hun enthousiasme om de komende jaren ook tuin en terras volledig en grondig aan te pakken. Meer bepaald selecteerden ze een mix van verschillende merken die ze vertegenwoordigen; hun vertrouwde esthetiek komt daarom onmiddellijk naar boven. Het geselecteerde gamma omvat grote Italiaanse merken als Baxter en Cassina, maar ook vertrouwde Belgische gezichten als Jov en Bieke Casteleyn zijn van de partij. 

Het resultaat vertoont vooral warme kleuren: een typerend kenmerk dat we gewend zijn van RR Interieur. Tegelijkertijd zien we in de leefruimte organische vormen terugkeren, wat bevorderlijk is voor het uitnodigende karakter van de woning. Opvallend is dat er veel luxueuze stoffen het interieur sieren: ideaal tijdens de koudere maanden. Het is duidelijk dat enkel hoogwaardige stukken werden geselecteerd, wat we uiteraard gewend zijn van het bedrijf. Daarbovenop maakten ze een onderbouwde selectie decoratieobjecten en kunst, zonder de toevoeging daarvan te opvallend of te druk te maken. In de tuin baadt een aantal ligbedjes in het ultieme zomerzonnetje; zalige namiddagen zijn hier een garantie. Voor schaduw kan je terecht in de lounge, die uit een volledig buitensalon bestaat. 

Dit project in Knokke geeft van het begin tot het einde weer waar de visie van RR Interieur in uitmondt: een gelaagde harmonie. De komende tijd zullen ze hun gevestigde status blijven onderbouwen met nog meer successen, en samen met hen kijken we reikhalzend uit naar wat de toekomst nog zal brengen! 

Blijf je graag op de hoogte van het beste dat België te bieden heeft qua architectuur, interieur, vastgoed, lifestyle en meer? Volg dan @realliving_magazine op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Photography by Cafeine

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​