Tuin in bohemian en mediterrane sferen

Bij het Belgische Royal Botania mag je je steevast verwachten aan luxueuze buitenmeubels van de hoogste kwaliteit. Voor 2023 hebben ze enkele nieuwigheden, die werden onderverdeeld in twee stijlen. Laat je inspireren door deze outdoor collecties, die je vol verlangen doen uitkijken naar de zomer.

Wie zijn tuin wil aankleden met stukken die een oase van rust creëren, zit met de Mambo Lounge-collectie zeker goed. De ontwerpen worden gekarakteriseerd door zachte rondingen, warm hout en luxueuze, pluchen kussens die voor instant ontspanning zorgen. De rustgevende kleuren met een vleugje bohemian mystiek versterken dat idee. Van deze luxueuze loungeset heb je op ieder moment van de dag plezier: ’s ochtends genieten van een rustig ontbijt, in de namiddag even indommelen en ’s avonds een boek lezen. Ultiem comfort is altijd verzekerd. Dat is mogelijk door de twee stevige frames van staal en hout die garanderen dat de loungeset jaren kan meegaan. Deze nieuwe collectie is beschikbaar in maar liefst 74 verschillende stoffen in een uitgebreid aanbod van kleuren en texturen.

Wie houdt van een mediterrane sfeer in de tuin, is bij Royal Botania eveneens aan het juiste adres. De Styletto-collectie combineert stijl en verfijning en transformeert je terras naar een warm privéresort aan de Middellandse Zee. Voor dit jaar voegde het merk een paar nieuwe stukken toe aan deze collectie, die je buitenervaring naar een nog hoger niveau tillen. Een azuurblauwe hemel, warm zeewater, wilde olijfbomen… De natuur in je omgeving kan je natuurlijk niet veranderen, maar met deze collectie waan je je toch meteen in zuiderse sferen.

De Styletto-collectie combineert stijl en verfijning en transformeert je terras naar een warm privéresort aan de Middellandse Zee

De Styletto 195 is het nieuwe zonnebed in de collectie en brengt hedendaags luxe-design naar je tuin. De slanke, taps toelopende poten, verstelbare rugleuning en gladde uitstraling en zachtheid ogen bijzonder uitnodigend. Jezelf onderdompelen in verfijnde luxe was nog nooit zo eenvoudig. Ook de nieuwe hoge eettafels en de Styletto-barstoelen doen je meteen in de zevende hemel wanen en voegen een hint exclusiviteit toe aan je tuin. Met een tafelblad dat beschikbaar is in elf verschillende kleuren, zeven afmetingen en vijf framekleuren kan je de stukken bovendien volledig personaliseren. Tot slot kreeg de Styletto Lounge drie nieuwe elegante zitelementen en een handig bijzettafeltje.

De Fensi-stoel is een andere nieuwkomer in de collectie en weerspiegelt met haar stapelbare aluminium frame de lijnen van de populaire QT-stoel. De gevlochten rugleuning geeft een luchtig resultaat. De rekbare stof is gemaakt van een dun roestvrijstalen rooster dat werd omwikkeld met een dun touw. De stoelen zijn verkrijgbaar in vier framekleuren die met veel tafels gecombineerd kunnen worden. Een tweede nieuw ontwerp is dat van de Ostrea-stoel, die duidelijk verwijst naar de vorm van een oester. De roestvrijstalen buizen werden gevormd naar een model met een uitzonderlijk comfortabele ergonomie. Je kan het combineren met een rond zitkussen of een vulling over de volledige oppervlakte die zowel de vorm als de ribben van een schelp imiteert. Voor welk van deze meubelstukken je ook gaat, met deze nieuwe collectie van Royal Botania zal je in ieder geval nog meer van de zomer kunnen genieten!

Wie op zoek is naar een luidspreker van de hoogste kwaliteit, hoeft deze dagen duidelijk niet meer te vrezen voor een al te opvallend model dat sterk uit de toon valt in je woning. Bij deze vijf luidsprekers was er minstens evenveel oog voor hun uiterlijk, dat grotendeels gepersonaliseerd kan worden, als voor hun geluidskwaliteit.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Images courtesy of Royal Botania

Meer stories…