fbpx

Vastgoedparel in Knokke

Vastgoedparel in Knokke

Vastgoedparel in Knokke

Knokke en haar omgeving hebben altijd exclusieve vastgoedpareltjes in de aanbieding. Vastgoedmakelaar Immo Brown is daar het primaire referentiepunt voor en bezit over een uitgebreid netwerk van professionele connecties. Momenteel hebben ze een fel begeerd nieuwproject te midden van de Knokse Polders tussen hun aanbod staan.

Immo Brown focust zich op het vertegenwoordigen van vastgoed in Knokke, het Zoute en Duinbergen. Met een persoonlijke doch deskundige aanpak zijn ze de beste specialist om je verkoop of verhuur van luxevastgoed te begeleiden. Hun aanbod omvat niet enkel woningen in het stadscentrum en villa’s in de groene rand, maar ook appartementen die recht op de zee uitkijken. Door de jaren heen bouwde het team een ijzersterk netwerk op van connecties die tot ver in het buitenland reiken en hen mee boven aan de top profileren. Een van de sterktes van Immo Brown is de grote variatie in het soort vastgoed dat ze verkopen. Elk type luxevastgoed vindt al vijftien jaar lang vertegenwoordiging onder hun naam, gaande van alleenstaande villa’s en riante koppelwoningen tot een exclusieve duplex of een penthouse dat tot de verbeelding spreekt. Een woning verkopen gebeurt bij hen dan ook met de wenselijke transparantie en een uitmuntende punctualiteit. Naast verkoop kan je op Immo Brown rekenen voor het verhuren van je woning en een gratis schatting van je villa, woning of appartement. Een belangrijk moment, want de juiste prijs is de basis van alle tevreden onderhandelingen.

De Knokse Polders zijn binnenkort een topwoning rijker. Dit exclusief nieuwbouwproject valt op vanwege het ruime landelijke terrein dat er bij komt kijken. Niet minder dan 1.446 vierkante meter zijn gereserveerd voor de kopers van deze prachtige woonst. Die overvloed aan ruimte zet zich binnen zonder problemen verder; de woonkamer loopt namelijk tot in de nok, wat voor een unieke belevenis zorgt. De benedenverdieping telt een zithoek, eetkamer en open keuken, inclusief open zichten op de omringende velden. Je hebt vanaf hier directe toegang tot de prachtige tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een masterbedroom met dressing en ensuite badkamer voorzien van een dubbele lavabo, ligbad, inloopdouche en toilet. Verder zijn er twee slaapkamers met elk ingemaakte kasten en ensuite douchekamer met lavabo en toilet. Op de benedenverdieping is plaats voor een wijnkelder, een koelcel, een wasplaats en een bijkomende doucheruimte en toilet. Ten slotte is er ook een polyvalente ruimte die naar verschillende doeleinden ingericht kan worden, zoals een fietsenberging, fitness of hobbykamer.

Vertoeven in een groene en diverse omgeving

Het hoeft weinig betoog dat deze woning een overvloed aan ruimte biedt en weinig gelijken kent als luxe familiewoning met eigen landgebied. De visualisaties tonen bovendien een gezellig interieur dat aan de hand van warme materialen en duidelijke lijnen uitnodigt om tijd in door te brengen. Binnenkort starten de werken die de prachtige visualisaties zullen omzetten naar de realiteit; de einddatum van dit project is voorzien in de zomer van 2023.

Dit nieuwbouwproject bij vastgoedmakelaar Immo Brown is gelegen in de gegeerde omgeving van Knokke-Heist. Met een comfort en aanbod die volledig bij het lokale levensgenot passen, is deze woning een niet te missen kans. De overtuigende troeven van de omgeving maken het pand des te aantrekkelijker en samen resulteren beide aspecten in een algeheel topproject. Wie zich geïnspireerd voelt door de prachtige natuur en de unieke aantrekkingskracht van de kust, kan zich wenden tot Immo Brown om meer te weten te komen over deze nieuwe parel in onze meest luxueuze badstad.

Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount @realliving_magazine. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën.

Visualisation by Spectrum Vis / Interior Design by Imagicasa

Meer stories…

Gastronomie in ongedwongen sfeer

Dicht bij hun gasten staan en nog dichter bij hun gerechten door te kiezen voor eerlijke producten, dat is waar het Brugse Locàle voor staat. Het restaurant van sommelier Jürgen Aerts en chef Hendrik Dequeker biedt foodsharing-gerechten in een intieme sfeer aan. Met lokale producten stelden ze een authentieke kaart op die speels en eigentijds is. Tijd maken voor je geliefden en ondertussen genieten van heerlijke, pure smaken? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Een Belgisch interieurmerk dat durft

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft Living Objects & Furniture een eigen weg gekozen. Dit Belgische merk, opgericht door de gedreven professionals Loïc Willemot en Bruno Lippens, staat voor tijdloze en duurzame interieurobjecten en meubels van de hoogste kwaliteit.

Passie voor eenvoud

Met veel trots stellen we onze lezers voor aan het Belgische talent Sophie De Bel. Als interieurarchitecte begeleidt ze haar klanten met toegankelijke tips naar het interieur van ieders dromen. Zo durft ze krachtige combinaties te creëren en de juiste blikvanger op de juiste plaats te zetten. Haar ontwerpen veroveren ons hele land. Wij konden dus niet achterblijven en zetten graag een van haar nieuwste projecten in de spotlight.

Een bijzonder gevoel van warmte en rust

Het Belgische merk ILB Interieur en Bouw is een expert in interieur en bouw en staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen. Al sinds 1999 streven zij naar een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de klant in een prachtig resultaat worden omgezet. Als partner van Imagicasa lichten we graag één van hun recente projecten te Melsele uit.​